andiy Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 ... Sa zica andiy daca a auzit paraziti cand a fost la mine acasa si i-am aratat varianta cu atmega8 si r/2r pe volum unde sunt mult mai multe relee functionand pe statia cu tuburi( e adevarat ca la varianta asta +12V e pe stratul celalat paralel cu ambele intrari audio - placa fiind dublu strat ) !... Nope. Sunet curat si muzica buna :smt033____________ Intre momentele de :smt021 de la serviciu..., mi-am facut timp si am reusit sa proiectez cate ceva. Deocamdata o varianta de alimentare. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 Super ! Felicitari si asteptam si restul . Link spre comentariu
vzsolt Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 @andiyScuza-ma de intrebare, acum vei face si tu un set de cablaje pentru partea de alimentare, comanda si selector?Nu zic, e bine sa avem din ce alege dar dupa parerea mea e ok ce a facut alex mm. A introdus toate cererile facute de noi si a iesit bine. Acum ar trebui sa vedem cum putem materializa aceste cablaje, cu group buy sau pe cont propriu.Desigur daca esti de alta parere atunci spor! Link spre comentariu
terente Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Eu as vrea sa ne strangem mai multi sa facem cablajele , eu unul ma abonezi sa vedem cine mai vrea ?Gasim o firma serioasa si facem cablajele profesional.Din pacate eu in suceava nu cunosc nici o firma poate in bucresti sunt mai multe firme care fac cablaje.Cine se baga pentru cablaje sa scrie aici. Link spre comentariu
andiy Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 @andiyScuza-ma de intrebare, acum vei face si tu un set de cablaje pentru partea de alimentare, comanda si selector?Nu zic, e bine sa avem din ce alege dar dupa parerea mea e ok ce a facut alex mm. A introdus toate cererile facute de noi si a iesit bine. Acum ar trebui sa vedem cum putem materializa aceste cablaje, cu group buy sau pe cont propriu.Desigur daca esti de alta parere atunci spor!Alexmm intotdeauna face treaba buna.Ideea este ca sunt interesat de subiect si ca m+am oferit fata de danzup sa contribui si eu la proiectul sau, cu proiectarea cablajelor, inainte sa fie vorba de vreun proiect comun sau group buy (vezi pagina 2). Insa, pt faptul ca am prea putin timp la dispozitie, m+am miscat mai greu si am aparut si eu acuma. F?r? insa a avea intentia de a ? polua ? in vreun fel. Eventual nu o sa mai fac public nimic ca sa nu se inteleaga altceva si o sa ma achit de promisiune doar fata de danzup. Toate bune. :smt006 Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 @andiyScuza-ma de intrebare, acum vei face si tu un set de cablaje pentru partea de alimentare, comanda si selector?Nu zic, e bine sa avem din ce alege dar dupa parerea mea e ok ce a facut alex mm. A introdus toate cererile facute de noi si a iesit bine. Acum ar trebui sa vedem cum putem materializa aceste cablaje, cu group buy sau pe cont propriu.Desigur daca esti de alta parere atunci spor!Alexmm intotdeauna face treaba buna.Ideea este ca sunt interesat de subiect si ca m+am oferit fata de danzup sa contribui si eu la proiectul sau, cu proiectarea cablajelor, inainte sa fie vorba de vreun proiect comun sau group buy (vezi pagina 2). Insa, pt faptul ca am prea putin timp la dispozitie, m+am miscat mai greu si am aparut si eu acuma. F?r? insa a avea intentia de a ? polua ? in vreun fel. Eventual nu o sa mai fac public nimic ca sa nu se inteleaga altceva si o sa ma achit de promisiune doar fata de danzup. Toate bune. :smt006Nu ! Nu poluezi nimic andiy ! Poate nu ai inteles ce a intrebat vzsolt .....Chiar te rog sa postezi mai departe : fiecare poate sa aleaga ce sa faca ! Problema cea mai mare este unde sa le realizam practic cablajele . Intre timp am mai contactat si pe altii : dar toti se feresc sa faca 10 ...20 bucati cat estimez eu ca ar trebui . Si mai ales ca vreau sa le facem profesional . Deocamdata nu am o solutie pentru voi ... dar mai cautam ! Link spre comentariu
vzsolt Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 @andiyNu ma intelege gresit, daca oricum te-ai oferit atunci spor!Niste preturi estimative de cablaj de la PCBoards pentru 2 placi Quad pe care le-am facut in iarna. Se poate extrapola si la acest proiect:FR-4, simplu placat, cupru 70microni (2oz), solder-mask verde, silk screen, gauri avind marimi diferite (4 marimi).O placa de 120x84mm a costat 26RON + TVA. In afara de asta ar fi setul de filme, care se plateste odata si se imparte intre cei care cumpara: 42RON + TVA.Cit este marimea totala a cablajelor, deocamdata a celor proiectate de alex mm? Cred ca pe desene nu a scris. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 @andiyNu ma intelege gresit, daca oricum te-ai oferit atunci spor!Niste preturi estimative de cablaj de la PCBoards pentru 2 placi Quad pe care le-am facut in iarna. Se poate extrapola si la acest proiect:FR-4, simplu placat, cupru 70microni (2oz), solder-mask verde, silk screen, gauri avind marimi diferite (4 marimi).O placa de 120x84mm a costat 26RON + TVA. In afara de asta ar fi setul de filme, care se plateste odata si se imparte intre cei care cumpara: 42RON + TVA.Cit este marimea totala a cablajelor, deocamdata a celor proiectate de alex mm? Cred ca pe desene nu a scris.Later edit :Marimi placi varianta alex mm front panel 119x61 mmpsu 92x61 mmselectorul relee 112x61 mmDaca zici ca accepta si un numar mai mic de cablaje e perfect : facem la PCBoards !!!OK ? Link spre comentariu
vzsolt Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Daca zici ca accepta si un numar mai mic de cablaje e perfect : facem la PCBoards !!!Nu vreau sa iti stric entuziasmul dar ai facut un calcul estimativ cam cit ar iesi facut la PCboards? :smt010Marimi placi varianta alex mmfront panel 119x61 mmpsu 92x61 mmselectorul relee 112x61 mmMarimea unui set de cablaje e cam dublu fata de marimea placii mele de Quad, deci si pretul e aprox dublu. Putem taia din pret daca facem pe cablaj cu grosime Cu 35microni, dar si asa un set ar iesi in jur de 45RON+TVA + pretul setului de filme impartit (sa presupunem ca vom face 10 seturi) + transport la fiecare in parte. Deci un pret total foarte estimativ ar fi 65-70RON / set. Din pacate nu cred ca vor face multi la pretul asta :smt009Miine voi cere o oferta de pret de la PCBoards pentru 1 set si pentru 10 seturi. Sa vedem... Link spre comentariu
terente Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 cam scump aproape un milion Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Mai este varianta foto, renuntati la solder-mask verde, silk screen si alte cosmetizari. In felul asta puteti gasi aici pe forum cineva dispus sa le faca. Link spre comentariu
andiy Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 @alexmmIn schema care ai postat-o (SAP-SCH.PDF), nu cumva trebuia sa pui firul (LINE), care merge la traful (Mains) inainte de sigurantza? Practic ampliful tau va avea o sigurantza de 500mA.Toate bune. :smt006 Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 ....da ai dreptate :rolleyes: ( mea culpa ) [attachment=0]SAP-SCH.GIF[/attachment] :smt039 alex mm Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Prin metoda foto pot sa le fac eu daca sunteti interesati. Legat de proiect , de unde luati transformatorul de alimentare cu montare pe cablaj ? Nu e mai simplu sa se foloseasca un trafo din ala cu prindere pe carcasa , cred ca se gasesc peste tot si nu conteaza dimensiunea. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 11, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2008 Prin metoda foto pot sa le fac eu daca sunteti interesati. Legat de proiect , de unde luati transformatorul de alimentare cu montare pe cablaj ? Nu e mai simplu sa se foloseasca un trafo din ala cu prindere pe carcasa , cred ca se gasesc peste tot si nu conteaza dimensiunea.Multumim de oferta ! Cred ca asa iese lumea mult mai ieftin la cablaj . Eu deocamdata abandonez ideea de cablaje la firme pentru ca am primit cotatii mult mai mari chiar decat cele de la PCBoards !Propun ca cei care vor cablaje sa-l contacteze pe Depanatoru' direct . Iar legat de sursa se poate pastra numai partea de stabilizare iar contactele catre traf sa fie scoase la un sir de contacte cu surub si gata . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum