Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controler selectie surse / volume atenuator

danzup

Postări Recomandate

Am facut o varianta de soft si schema cu PGA2310 cu atmega8 , link pentru cei care vor sa o construiasca :viewtopic.php?f=37&t=119742Acolo sunt atasate schema si softul (vedeti mai jos in pagina respectiva fisierele postat de mine !)--------------------------------------------------------------------------------------------------------@joe : normal ca nu se poate compara ce e in strainatate cu ce e in Romania deocamdata .Aveti mp.

Link spre comentariu

Am facut o varianta de soft si schema cu PGA2310 cu atmega8 , link pentru cei care vor sa o construiasca :http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=37&t=119742Acolo sunt atasate schema si softul (vedeti mai jos in pagina respectiva fisierele postat de mine !)--------------------------------------------------------------------------------------------------------@joe : normal ca nu se poate compara ce e in strainatate cu ce e in Romania deocamdata .Aveti mp.

Am incercat sa va raspund, insa cred ca a fost o problema cu forumul. Nu a trimis mesajele (sau poate le-a trimis si imi cer scuze daca v-a fost invadat dosarul "Primite"). Altfel putem comunica pe email: albu_joe86 la yahoo.Multumesc.George.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Vreau sa fac acest proiect insa posed doar PGA2311 si nu gasesc si operationale performante tot la 5 V. Asadar ca se evit sa mai fac o sursa in plus are cineva un pGA 2310 la schimb ptr 2311 ?

Link spre comentariu

Nefiind familiarizat cu partea de programare/software si uitandu-ma in schemele de mai jos vad ca encoderul este conectat intr-un fel in schema si in altfel pe cablaj (pini diferiti). Este ok sa las cablajul asa si sa se faca adaptarile necesare in soft ?

Volum control.pdf

post-13871-139829477645_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nefiind familiarizat cu partea de programare/software si uitandu-ma in schemele de mai jos vad ca encoderul este conectat intr-un fel in schema si in altfel pe cablaj (pini diferiti). Este ok sa las cablajul asa si sa se faca adaptarile necesare in soft ?

Cablajul nu e ok . Schema este conforma cu softul .Trebuie sa tai cablajul si sa conectezi firele conform cu schema .Acel cablaj nu-mi mai amintesc de la ce versiune este .
Link spre comentariu

Pai ma apuc de treaba atunci. @Danzup-date fiind datele despre encoder si display crezi ca ma poti ajuta cu un soft ? Nu ma grabesc prea tare (mai devreme de 2 sapt nu ma apuc de el) si mai stau si in sect 3 ;)

Link spre comentariu

Pai ma apuc de treaba atunci. @Danzup-date fiind datele despre encoder si display crezi ca ma poti ajuta cu un soft ? Nu ma grabesc prea tare (mai devreme de 2 sapt nu ma apuc de el) si mai stau si in sect 3 ;)

Ok am sa fac softul , nici o problema si am sa-l postez aici.
Link spre comentariu

Voi urma schema atasata mai sus (spun asta ptr ca sunt multe versiuni si aici si pe DIYaudio) si voi utiliza doar 4 intrari (cu ULN2004) care se vor numi si vor fi conectate in felul urmator:CD-conectat la pinul 39 al procesoruluiDAC- pinul 38Phono-pinul 37AUX - pin 36Intrarile din schema conectate la 35 si 34 le las neconectate.

Link spre comentariu

Danzup, am redesenat cablajul ca in schema insa observ in functie de versiunea schemei (cu encoder, fara encoder si alte variatiuni) acolo unde s-a utilizat PGA2310 el a fost conectat diferit la Atmega in sensul ca felul in care pinii de la PGA sunt conectati la Atmega 8515 nu este intotdeauna acelasi. Este normal ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări