GeoMar Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Un cablaj desenat in proportie de 90%, inainte sa dispara atasamentele de pe forum. In functie de timpul liber, am sa termin desenarea si verificarea lui (dupa schema lui @yonutzu) si voi posta un fisier PDF al cablajului. Asta ca sa nu mai primesc "reclamatii" ca postez doar poze ale cablajului si nu postez si un "cablaj util". Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Asteptam un cablaj terminat 100%. Este foarte interesant proiectul, chiar am sa-l realizez. Multumesc ! Tot cautand dupa TDA 7318, am vazut un videoclip in care montajul in stand-by afisa ora si data. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 S-a facut liniste... Daca tot merge ATMEGA 8, la tda 7318 vreau sa folosec o singura intrare cu schema urmatoare (tot de la danzup). Credeti ca se poate, este functionala? AAF este stereo, nu-mi trebuie 2x4. Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 S-a facut liniste... Daca tot merge ATMEGA 8, la tda 7318 vreau sa folosec o singura intrare cu schema urmatoare (tot de la danzup). Credeti ca se poate, este functionala? AAF este stereo, nu-mi trebuie 2x4.Nu te inteleg !TDA 7318 are deja 4 intrari selectabile intern si softul se ocupa deja de selectia lor ! Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Nu sunt foarte priceput, dar eu vreau sa folosesc un amplificator stereo, nu am nevoie de patru boxe.TDA-ul are 4 iesiri. Sa inteleg ca pot selecta oricare din intrari, si iesirea sa fie doar pe doua canale? Adica schema desenata de yonutzu ? Selectarea surselor se face din tasta "Meniu" ? Eu am inteles ca din acea tasta selectez volum, inalte, joase si balans.Daca poti desena sau modifica schema lui yonutzu asa cum i-mi trebuie mie, a-r fi bine. Multumesc si scuze de stres. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Adica sa inteleg ca daca aplic semnal pe oricare din intrari si eu folosesc de exemplu numai iesirea de la pinii 22 si 23 am semnal, indiferent de intrare ? Multumesc ! Link spre comentariu
yonutzu Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Ia si studiaza datasheetul lui tda7318 http://www.classiccmp.org/rtellason/chi ... da7318.pdf Adica sa inteleg ca daca aplic semnal pe oricare din intrari si eu folosesc de exemplu numai iesirea de la pinii 22 si 23 am semnal, indiferent de intrare ? Multumesc !Sigur! daca vei studia pagina 3 a datasheet-ului ,vei intelege cum sta treaba! Vei observa ca selectorul de intrari a integratului, inlocuieste perfect acel selector de intrari ,comandat prin relee! Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Asteptam un cablaj terminat 100%. Este foarte interesant proiectul, chiar am sa-l realizez. Multumesc ! ...Am reusit sa termin desenarea cablajului pentru controller, care are dimensiunea de 110/80 mm. Atasez o poza pentru verificare, poate am omis/gresit ceva si cei interesati de proiect depisteaza. Este mai usor sa modific acum la desenare decat dupa realizarea fizica a cablajului. Daca este OK cablajul si nu contine greseli (verificat/confirmat si de alti useri), am sa atasez si un fisier PDF al cablajului scara 1:1. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Multumesc mult ! Am sa studiez datasheet-ul la TDA 7318. Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Adica sa inteleg ca daca aplic semnal pe oricare din intrari si eu folosesc de exemplu numai iesirea de la pinii 22 si 23 am semnal, indiferent de intrare ? Multumesc !Da ! Selectezi prin meniu ce intrare vrei si semnalul ajunge la ambele iesiri identic !!!! Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Am inteles ! Multumesc ! Credeam ca la fiecare iesire ( L - R ) corespund 2 intrari si trebuie sa utilizez 4 dif-uri. Problema este ca nu se prea mai gasesc Atmegi 8 !!! Mii de multumiri ! Va tin la curent cu acest proiect. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Cateva greseli in cablajul lui GeoMar: R7 nu este conectata cu C4(probabil strap pe fata cu piesele?) Sursa de 9V nu figureaza, cred ca in loc de 7809 ai trecut 7812, se vede si o alimentare de +/-12V. Releul si dioda nu sunt conectate corect, trebuie intre colector BC337 si + 12 V, conform schemei. (Le-ai desenat intre colector si emitor). Am sa mai verific, dar a-r fi bine daca poti sa scoti simbolurile componentelor si sa treci C1, C2, R1, R2, etc. inclusiv display-ul, sa fie mai usor la verificat. (I-mi cam fug ochii prin cablaj). Multumiri. Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Cateva greseli in cablajul lui GeoMar: R7 nu este conectata cu C4(probabil strap pe fata cu piesele?) Sursa de 9V nu figureaza, cred ca in loc de 7809 ai trecut 7812, se vede si o alimentare de +/-12V. Releul si dioda nu sunt conectate corect, trebuie intre colector BC337 si + 12 V, conform schemei. (Le-ai desenat intre colector si emitor). Am sa mai verific, dar a-r fi bine daca poti sa scoti simbolurile componentelor si sa treci C1, C2, R1, R2, etc. inclusiv display-ul, sa fie mai usor la verificat. (I-mi cam fug ochii prin cablaj). Multumiri.Multumesc pentru corectari.Am sa incerc sa fac modificarile. Tocmai de aceea am postat poza cablajului ca sa depistam greselile, de acum, din faza de desenare/proiectare a cablajului.Stabilizatorul de 9v l-am trecut de 12v.Alimentare de +/- 12v unde? Este doar 12v alimentare. Unde sunt pinii, dintre stabilizatoare si condensator, se pot "scoate/masura" tensiunile de 9v si 5 v. Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Cateva greseli in cablajul lui GeoMar ...Am remediat greselile remarcate.Atasez un printscreen al cablajului, cu modificarile remarcate de tine, realizate. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Ok. sa-mi fac putin timp si ma mai uit peste cablaj. Problema este cu releul, ca nu corespunde la dimensiuni, functie de releul pe care i-l are fiecare.Dar se poate adapta.Mii de multumiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum