Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controler selectie surse / volume atenuator

danzup

Postări Recomandate

Mai are cineva firmware-urile pentru controler ? Pacat de elforum (ce a fost) si de munca lui Danzup !

Voi atasa din nou numai sa ziceti care versiuni vreti .
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator DEMARCO

va salut , o mica intrebare am si eu se poate face o modificare la schema din pagina 3, (Controlerul cu Atmega8515 pentru potentiometru Alps cu backlight adaugat)as dori daca se poate doar selector de intrari si 6 taste (as dori ceva simplu fara volum ,fara telecomanda)

Link spre comentariu

va salut , o mica intrebare am si eu se poate face o modificare la schema din pagina 3, (Controlerul cu Atmega8515 pentru potentiometru Alps cu backlight adaugat)as dori daca se poate doar selector de intrari si 6 taste (as dori ceva simplu fara volum ,fara telecomanda)

Ok , am sa fac cat pot de repede.
Link spre comentariu

Versiunea de soft pentru Controler pentru TDA7318 merge si cu atmega 8? Am 3 bucati atmega8-16pu si nu as vrea sa mai cumpar si atmega 8515. Multumesc

Daca vrea @danzup sa compileze (modifice) softul si pentru Atmega8 + TDA 7318, as fi si eu interesat, am Atmega8 DIP si am si desenat un cablaj pentru el in proportie de 90%. :)Ar fi bine daca ar "intra" si vu-metrul in memoria lui Atmega8.Multumesc anticipat lui @danzup pentru un eventual ajutor cu soft+schema, pentru Atmega8 +TDA7318. :aplauze
Link spre comentariu

Versiunea de soft pentru Controler pentru TDA7318 merge si cu atmega 8? Am 3 bucati atmega8-16pu si nu as vrea sa mai cumpar si atmega 8515. Multumesc

Daca vrea @danzup sa compileze (modifice) softul si pentru Atmega8 + TDA 7318, as fi si eu interesat, am Atmega8 DIP si am si desenat un cablaj pentru el in proportie de 90%. :)Ar fi bine daca ar "intra" si vu-metrul in memoria lui Atmega8.Multumesc anticipat lui @danzup pentru un eventual ajutor cu soft+schema, pentru Atmega8 +TDA7318. :aplauze

7318_ctrl_v13_ATMEGA8.zip

Link spre comentariu

Multumesc.Am sa incerc sa desenez eu o schema dupa BAS, daca ma descurc, eventual te contactez daca am nelamuriri..
Link spre comentariu

Am facut schema pentru Atmega8 si tda7318.Va rog sa faceti o verificare si sa-mi spuneti daca este ok!

Pare ok, mai este de adaugat releul de power de la pinul 12 tot cu un tranzistor care comanda releul .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări