vasile eugen Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Din motiv ca doar atmega 8 am ,si cu acesta invat acum am modificatprogramul pentru TDA8421.Am incercat sa Tsez senzorul petru telecomanda si volumul in partea de corectii.Am sa incerc saptamina aceasta cum merge . Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Am corectat cateva scapari !Te prinzi tu ce era gresit .. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Da ,dupa ce am postat am observat.Oricum va multumesc foarte mult pentru toata rabdarea care o aveti.Sa vad cum scap de de aparatele ce le am la reparat si sa put testa softul.Am sa revin cu amununte. Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 O varianta mai simpla pentru cei care vor un controler atmega8515 si pga231 / 2311 / 4311 http://i48.tinypic.com/2napfu9.jpg La conectorul Con1 se poate pune fie 5 butoane pentru On/Off , V+, V- , S+ , S- fie un encoder si 2 butoane Menu si On/off. Voi posta in viitor si softul si o sa fac si o placa (pcb) pentru cei care vor sa realizeze proiectul asta . Link spre comentariu
Vizitator marius81 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Doresc sa stiu si eu cine poate realiza un corector de ton digital cu telecomanda si la ce pret. ma poate gasi pe mes: mariusik81m sau mail: [email protected] Astept raspuns Link spre comentariu
mecaboy Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Inlocul releelor nu s-ar putea folosi optocuploare?Pe mine ma intereseaza doar partea de selector. Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Inlocul releelor nu s-ar putea folosi optocuploare?Pe mine ma intereseaza doar partea de selector.Nu ! Link spre comentariu
mecaboy Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 hmmm.Ok,multumesc Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Atasez niste poze cu TDA 7318 care am reusit sa-l fac dupa datele lui"danzup" dar am modificat si am pus atmega 8,sunt tot odata foarte multumit.Pina la urma mi-am cumparat un TDa7318 ,caci din restul de controloare ce au fost puse in acest topic nu am avut componentele in intregime. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 mai am de facut finasarile la el,telecomanda folosesc dela tv "NEI" tot pun si fisierul cum am modificat pentru atmega 8 Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Felicitari ! A iesit foarte bine .Principalul e sa fii tu multumit . Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Foarte frumosCam cat va costat construirea acestui controler? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 mersi foarte mult "DANZUP",am incercat mai multe versiuni din ce ati publicat dar din lipsa de material complect ,m-am rezumat la versiunea cu TDA.Eram satul de schimbat mufele la statie.Asa ca am conectat calculatorul,dvd-iul si receptorul de satelit.Ramine sa -mi comand alt atmega 8 ,deoarece portul unde imi este butonul de "MENIU" imi este blocat sau ce este.M-am jucat mult cu acest atmega.Tot va multumesc pentru timpul care il acordati pentru explicati. Link spre comentariu
oficemircea Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Pentru lucione_cip. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Multumesc mult, totusi cu ce program le deschid? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum