Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controler selectie surse / volume atenuator

danzup

Postări Recomandate

Din motiv ca doar atmega 8 am ,si cu acesta invat acum am modificatprogramul pentru TDA8421.Am incercat sa Tsez senzorul petru telecomanda si volumul in partea de corectii.Am sa incerc saptamina aceasta cum merge .

Link spre comentariu

Da ,dupa ce am postat am observat.Oricum va multumesc foarte mult pentru toata rabdarea care o aveti.Sa vad cum scap de de aparatele ce le am la reparat si sa put testa softul.Am sa revin cu amununte.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

O varianta mai simpla pentru cei care vor un controler atmega8515 si pga231 / 2311 / 4311

http://i48.tinypic.com/2napfu9.jpg

La conectorul Con1 se poate pune fie 5 butoane pentru On/Off , V+, V- , S+ , S- fie un encoder si 2 butoane Menu si On/off.

Voi posta in viitor si softul si o sa fac si o placa (pcb) pentru cei care vor sa realizeze proiectul asta .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Atasez niste poze cu TDA 7318 care am reusit sa-l fac dupa datele lui"danzup" dar am modificat si am pus atmega 8,sunt tot odata foarte multumit.Pina la urma mi-am cumparat un TDa7318 ,caci din restul de controloare ce au fost puse in acest topic nu am avut componentele in intregime.

Link spre comentariu

mersi foarte mult "DANZUP",am incercat mai multe versiuni din ce ati publicat dar din lipsa de material complect ,m-am rezumat la versiunea cu TDA.Eram satul de schimbat mufele la statie.Asa ca am conectat calculatorul,dvd-iul si receptorul de satelit.Ramine sa -mi comand alt atmega 8 ,deoarece portul unde imi este butonul de "MENIU" imi este blocat sau ce este.M-am jucat mult cu acest atmega.Tot va multumesc pentru timpul care il acordati pentru explicati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări