danzup Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Dupa auditia de la tvicol acasa de acum 2 saptamani , am hotarat ca trebuie imbunatatit mai ales pe partea de alimentare proiectul cu PGA2310, pentru ca nu s-a auzit prea bine dupa cum a punctat si tibi in reviewul lui anterior . Pentru ca nu m-am lasat batut , PGA m-a rasplatit cu un sunet foarte bun . In primul rand decuplari ca la carte electrolitic plus MKP in paralel , perle de ferita pe toate cel 3 alimentari si a rezultat un sunet foarte aproape de adevar ! Urmeaza o alimentare shunt paralel pentru +-15V condensatori Low Esr si PGA2310 a intrat in HI-END . Pentru cei care inca nu si-au facut un control de volum/preamp cu PGA : merita sa-l faceti ! La o implementare corecta a alimentarii este perfect PGA2310 ! COndensatori BP si Black Gate plus filtraj cu ferite asta e secretul . Concluzii rezultate in urma unei auditii ......... tot la tibi acasa . Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Mai este cineva interesat sa cumpere PGA2310? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 28, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Am ascultat si PGA si CS3310 taticul lui si mi se pare mult mai bun dupa urechea mea + ca e si de 2 ori mai ieftin Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Am ascultat si PGA si CS3310 taticul lui si mi se pare mult mai bun dupa urechea mea + ca e si de 2 ori mai ieftinMultumesc ! Acum ma apuc sa-l caut .Trebuie sa-l aud si pe asta !-----------Din pacate CS3310 este OBSOLETE si nu se mai gaseste ! Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 http://www.newark.com/jsp/search/produc ... B100000001 dar nu este mai ieftin. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 E mai ieftin ca PGA, vezi tot pe aceeasi site Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 eu ma refeream fata de pretul de pe site-ul producatorului in cazul PGA2310. Pe acelasi site am vazut ca aunge la 15$ parca. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 30, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Degeaba te uiti pe situl prducatorului daca nu le poti cumpara de acolo Eu am luat CS-uri cu 4 euro acu vro 2 ani de la astia http://www.anzitech.ro Link spre comentariu
Guest1 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Dupa auditia de la tvicol acasa de acum 2 saptamani , am hotarat ca trebuie imbunatatit proiectul cu PGA2310, pentru ca nu s-a auzit prea bine dupa cum a punctat si tibi in reviewul lui anterior . Pentru ca nu m-am lasat batut , PGA m-a rasplatit cu un sunet foarte bun . In primul rand decuplari ca la carte electrolitic plus MKP in paralel , perle de ferita pe toate cel 3 alimentari si a rezultat un sunet foarte aproape de adevar ! Urmeaza o alimentare shunt paralel pentru +-15V condensatori Low Esr si PGA2310 a intrat in HI-END . Pentru cei care inca nu si-au facut un control de volum/preamp cu PGA : merita sa-l faceti ! La o implementare corecta este perfect PGA2310 ! Concluzii rezultate in urma unei auditii ......... Yep !Cu o alimentare de foarte buna calitate PGA2310 este o solutie de luat in seama. Tibi Link spre comentariu
mosfet Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Pt controlul PGA-ului ala, am gasit la un magazin online, un "potentiometru digital - prin apasare se obtine un contact electric"; presupun ca e ce-mi trebuie pentru cele doua contacte, sus si jos, chiar daca astia la descriere spun balaria aia cum ca prin APASARE... Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Pt controlul PGA-ului ala, am gasit la un magazin online, un "potentiometru digital - prin apasare se obtine un contact electric"; presupun ca e ce-mi trebuie pentru cele doua contacte, sus si jos, chiar daca astia la descriere spun balaria aia cum ca prin APASARE...Pune si pdf -ul producatorului aici, daca il ai, ca sa ne dumirim ce si cum . Link spre comentariu
mosfet Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Pe site-ul vanzatorului apare doar o poza - cea atasata si descrierea aia f sumara. Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 pentru schema userului mistretul uite si softul :Atentie este o mica neconcordanta in schema , nu se foloseste sel- ! Numai sel+ care are rolul de a comuta intre reglajul de volum si reglajul de input selectat . Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Ultima versiune de soft pentru pocnitorile de TDA7318 si 7313 . Link spre comentariu
lalihifi Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 PGA2310 pe amplificatorul Quasar Al lui Tibi se pare ca nu " furnizeaza " ceva corect , amestecand totul .Am pus pe seama lipsei unui buffer la iesirea din PGA sau pe o problema de adaptare de impedanta ,Eu cred ca mai degraba PGA 2310 cere buffer pe intrare .Spun asta deoarece TI zice ca pga-ul are impendanta de intrare de 600ohmi !!!!!!!!!!!!!Culmea ca e la fel cu cea de iesire.(tot 600 de ohmi)Ori 600 de ohmi pe iesire e foarte bine oricum nu vad de ce as pune acolo bufer! Cred ca un buffer pe intrare rezolva totul.Sa fi avut macar un 10k pe intrare...............Pe 2009 vreau sa fac si eu acest volum dar cu 4 intrari stereo (si desigur cu bufferul acela) Toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum