Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controler selectie surse / volume atenuator

danzup

Postări Recomandate

Am luat eu azi o parte dintre cablajele alea, au iesit relativ ok. Traseele sunt foarte drepte, fara franjuri, intreruperi, deci dpdv electric si estetic sunt ok, plus ca le mai si gaureste, taie si slefuieste.Mi-a busit insa un cablaj in mod grosolan (pana acum doar asta am gasit-o, sper sa fie doar asta), adica mi-a modificat el cablajul cu de la sine putere si mi-a pus alimentarea unui montaj (alternativul) pe plusul si minusul montajului .... se poate remedia daca-i pun o punte redresoare externa - vedeti primul atasament, pdf-ul.Pe acelasi cablaj, desi i-am dat cablajul 1:1 in format pdf, mi l-a modificat complet, retrasat si a omis faptul ca unele dintre rezistente sunt de 3/5W si nu-mi vor incapea pe cablaj asa cum l-a facut el.Fiind facute prin frezare, doar taie conturul traseelor si atat, nu indeparteaza si insulele de folie dintre trasee - o sa pun si poze, dar acum fiind la munca nu am decat telefonul cu care pot face poze.Per total, daca nu mai gasesc si alte buseli, la 10 roni decimetru patrat, eu sunt multumit, daca e sa le faceti la el, trebuie neaparat sa se duca cineva sa vorbeasca clar cu el cum sa le faca, sa nu le modifice in niciun fel, sa-i dea cablajele direct in ce format ii trebuie lui astfel incat sa nu mai trebuiasca sa le prelucreze si mai ales sa nu dureze 2 saptamani sa le faca.

Link spre comentariu

Pretul oferit de PCBoards pentru placi varianta alex mm este 50.90RON + TVA si set filme: 82.70RON + TVADeci cu transport iese in jur de 80RON, too much pentru mine :smt009 Ramine sa gasim pe cineva de aici: mosfet, Depanatoru', wolf...

Link spre comentariu

Prin metoda foto pot sa le fac eu daca sunteti interesati. Legat de proiect , de unde luati transformatorul de alimentare cu montare pe cablaj ? Nu e mai simplu sa se foloseasca un trafo din ala cu prindere pe carcasa , cred ca se gasesc peste tot si nu conteaza dimensiunea.

Multumim de oferta ! Cred ca asa iese lumea mult mai ieftin la cablaj . Eu deocamdata abandonez ideea de cablaje la firme pentru ca am primit cotatii mult mai mari chiar decat cele de la PCBoards !Propun ca cei care vor cablaje sa-l contacteze pe Depanatoru' direct . Iar legat de sursa se poate pastra numai partea de stabilizare iar contactele catre traf sa fie scoase la un sir de contacte cu surub si gata .
Depanatorul cam la ce pret ne poti oferii cablajele , varianta finala , cele facute de alexmm.Daca o sa le placa la toti pretul poate o sa facem mai multi .Deci sa aflam un pret si pe urma facem o lista cu cine vrea cablaje.cu stima gafincu adrian
Link spre comentariu

Pot sa le fac cu 25 roni . Vor arata impecabil.

Pretul include cablaj + gauri?Ai cumva poze cu cablaje facute? nu de alta dar sa vedem si noi cum vor iesi, no offense... si mosfet a promis poze de calitate mai buna. Mersi!
Link spre comentariu

Puteti sa-mi trimiteti versiunea cablajului , in oglinda , sa fac un set ? O sa pun apoi pozele cum au iesit aici pe forum. De fapt sunt mai multe versiuni , nu stiu daca sunt proiectate toate, sa va hotarati pe care o vreti.Oricum pot proiecta si eu , daca vreti ceva neproiectat inca sa ziceti.

Link spre comentariu

eu propun ca danzup care a infiintat acest topic si stie cel mai bine despre ce este vorb aici si cu alex mm care a proiectat cablajele sa se hotarasca asupra carui set de cablaje vor fi facute practic bine inteles varianta cu potentiometru ALPS.Numai bineCu stima Gafincu AdrianEu vreau numai decat un set de cablaje

Link spre comentariu

Puteti sa-mi trimiteti versiunea cablajului , in oglinda , sa fac un set ? O sa pun apoi pozele cum au iesit aici pe forum. De fapt sunt mai multe versiuni , nu stiu daca sunt proiectate toate, sa va hotarati pe care o vreti.Oricum pot proiecta si eu , daca vreti ceva neproiectat inca sa ziceti.

Ai mp legat de problema !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări