Vizitator VECEAN VASILE Postat Februarie 24, 2005 Partajează Postat Februarie 24, 2005 Cum se procedeaza pentru a dezactiva canalele TV protejate cu PARENTAL COD in cazul in care ai uitat parola ? Link spre comentariu
Vizitator el_diavolo Postat Februarie 24, 2005 Partajează Postat Februarie 24, 2005 pai din cate imi aduk eu aminte tre sa fie specificata procedura asta in cartea tehnica.Cel putin asa am rezolvat eu problema ptr 1 HERMESDaca nu......eu zik.....schimbarea memoriei 24C..:DMA insel sau nu prea mai sunt metode de rezolvare a acestei problemeSper ca ti-am fost de ajutorpapa Link spre comentariu
Vizitator VECEAN VASILE Postat Februarie 25, 2005 Partajează Postat Februarie 25, 2005 pai din cate imi aduk eu aminte tre sa fie specificata procedura asta in cartea tehnica.Cel putin asa am rezolvat eu problema ptr 1 HERMESDaca nu......eu zik.....schimbarea memoriei 24C..:DMA insel sau nu prea mai sunt metode de rezolvare a acestei problemeSper ca ti-am fost de ajutorpapaMultumesc pentru raspuns dar, eu nu am manualul de utilizare de la TV.Este un SILVER IM 2551 productie ITALY . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum