Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tl072

black79b

Postări Recomandate

Am extras dintr-un document un simbol al unui AO

AO2.jpg[/attachment]

Acum, ma gandesc ca 1 din prima figura corespunde pinului 1 din cea de a doua si tot asa. Ce nu inteleg e ca nu stiu ce e cu pinii 5, 6, 7 din cea de a doua figura. Nu apar reprezentati in prima. Si am mai vazut si simboluri chiar si fara pinii 4 si 8. Ma puteti lamuri putin?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

2

• black79b

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt doua AO intr-o capsula.

Pinii 4 si 8 sunt alimentarea. Sunt comuni pt toate AO dintr-o capsula, indiferent cate se afla (2, 4 etc.)

Uite un exemplu de conectare la pinii unei capsule ce contine patru AO (LM324).

Link spre comentariu

Da, e destul de clar acum. Multumesc.

As mai avea o nelamurire. Pe site -ul http://www.metrafo.ro am vazut AO de tip TL072CFP-SMD, TL072CN, TL072IP. Ce diferenta e intre ele?. Au aceeasi structura?

LE: vad ca au o extensie SO8 si DIP08. e vorba de sistemul de fixare pe cablaj, adica prin lipire sau prindere in slot?

Link spre comentariu

Citeste datasheet-ul. Acolo gasesti raspuns la toate intrebarile tale...

The C-suffix devices are characterized for operation from 0°C to 70°C. The I-suffix devices are characterizedfor operation from ?40°C to 85°C. The M-suffix devices are characterized for operation over the full militarytemperature range of ?55°C to 125°C.

... si multe altele.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări