black79b Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Am extras dintr-un document un simbol al unui AO AO2.jpg[/attachment] Acum, ma gandesc ca 1 din prima figura corespunde pinului 1 din cea de a doua si tot asa. Ce nu inteleg e ca nu stiu ce e cu pinii 5, 6, 7 din cea de a doua figura. Nu apar reprezentati in prima. Si am mai vazut si simboluri chiar si fara pinii 4 si 8. Ma puteti lamuri putin? Link spre comentariu
rimache Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Sunt doua AO intr-o capsula. Pinii 4 si 8 sunt alimentarea. Sunt comuni pt toate AO dintr-o capsula, indiferent cate se afla (2, 4 etc.) Uite un exemplu de conectare la pinii unei capsule ce contine patru AO (LM324). Link spre comentariu
black79b Postat Mai 6, 2008 Autor Partajează Postat Mai 6, 2008 Da, e destul de clar acum. Multumesc. As mai avea o nelamurire. Pe site -ul http://www.metrafo.ro am vazut AO de tip TL072CFP-SMD, TL072CN, TL072IP. Ce diferenta e intre ele?. Au aceeasi structura? LE: vad ca au o extensie SO8 si DIP08. e vorba de sistemul de fixare pe cablaj, adica prin lipire sau prindere in slot? Link spre comentariu
rimache Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Citeste datasheet-ul. Acolo gasesti raspuns la toate intrebarile tale... The C-suffix devices are characterized for operation from 0°C to 70°C. The I-suffix devices are characterizedfor operation from ?40°C to 85°C. The M-suffix devices are characterized for operation over the full militarytemperature range of ?55°C to 125°C.... si multe altele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum