wangine Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Am de mai mult timp (vreo 6 ani) doua difuzoare de 21 Cm, membra efectiva are 15 Cm Bobina pentru marimea membranei este destul de mare in jur de 6 Cm diametru si este bobinat cu sirma lata o singura infasurare nu dus intors.Am atasat mai jos doua foto ale lor poate stie cineva ce tip de difuzoare sunt si de unde as mai putea lua doua .De putere tin destul de mult dar nici nu am incercat sa le ardSunt pe 8 ohmi si nu scrie nimic pe ele De unde as putea lua inca doua la fel s-au macar asemanator cu ele pentru ca nu am gasit si daca vreau sa fac o incinta cu doua dif de joase orice difuzor as pune cu el este slab la putere mai mare mi-l umfla si clar nu se mai aude bine Sfaturi daca stiti ceva Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Un sfat ar fi sa faci doua incinte cu un singur dif de bass. Daca le amesteci in mod sigur va iesi o varza, mai ales daca nu ai si paramentrii TS. Si asa nu prea ai sanse mari de izbanda. Ai putea sa incerci sa ii masori. Si mai e o chestie, daca tot cumperi restul difuzoarelor, de ce nu iti cumperi direct inca 2 woofere la fel la care le stii parametrii? Link spre comentariu
wangine Postat Mai 6, 2008 Autor Partajează Postat Mai 6, 2008 Cred ca ai dreptate in legatura cu doua difuri de bass pentru ca acum 5-6 ani cand le-am luat am facut incinte doar cu ele, pe medii GDM 18/80/1 de la tonsil si pe inalte unele tesla mai ciudate de 0,6 ohm cu ditamai hornul luate dintr-un fost cinematograf, normal eu le folosesc fara horn pentru ca deja sunt multe inalte nu stiu modelul nici nu am mai vazut asfel de inalte sun de prin '70 si sunt bobinate pe argint cred ca sarma e alba si de aluminiu nu poate fi pentru ca au doar 0,6 ohm In fine mi se auzeau perfect dar m-am gandit sa fac alte incinte cu doua de bass si a iesit tot o varza pentru ca nici un difuzor nu am gasit la fel cu ele .Asa ca o sa raman la sfatul tau doar cu unul de bassCam cati litri ar trebui sa aiba incinta estimativ s-au sa ma apuc sa masor parametri ?Estimativ mi-a iesit la 60 Hz Fb-ul, Vb- 39 litri , si la tub la diametrul de 60mm adincime de 16 mmNu stiu cat de bine este astept si pareri de la voi :yawinkle: Mersi :partyman: Link spre comentariu
djlove Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 vad ca esti din acelasi oras cu mine, cred ca am mai vazut 2 difuzoare identice la cineva. adauga-ma pe mess sa vorbimid djlove_2005bafta Link spre comentariu
wangine Postat Mai 6, 2008 Autor Partajează Postat Mai 6, 2008 Uite si difurrile de inalte Leam adaptat ca sa scap de hornuri Si aveu si priderea din spate pentru panou cred Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum