Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eltax sau Sony?

Vizitator Bobi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

9

• ALEKS

6

• Bercu Giuliano

4

• C0B

1

Top autori în acest subiect

vad ca noi butonam in continuare iar in timpul asta,bobi(de unde o fi el)sunt ferm convins ca si-a achizitionat ceva mai belea,gen sontech,futachi dar care sunt frumoase si dau bine cand vin colegi pe la el la o manea si o poza nud de pe net si le spune el cum a dat tac-su 4.000.000 pe "sculele" astea...ma rog...vad ca nu mai zice nimic...sunt curios...o fi pus si mileuri pe ele? :lol:

Link spre comentariu

si apropos d-le aleks,boxele astea eltax au niste cuie pe post de postament...eu cand le-am scos din cutie m-am intepat putin...bine ca nu la buzunare... :d ....

Link spre comentariu

Da, am observat si eu ca initiatorul topic-ului lipseste cu desavarsire! Sublimare...? Si-o fi luat "futachi", "futaba" sau dupa cum spunea, alte nimicuri bune pentru rebuturile industriei muzicale (manele)... Ca fapt divers, "micii" comercianti orientali au niste gusturi foarte rafinate in a denumi produsele pentru export.

La vremea ei, am avut si eu ELECTROMURES de 2x15W si stiu ce poate pe o pereche de AMFITON (50W sin parca) sovietice, deci imi imaginez ca a arunca banii pe ELTAX ar fi cam ceea ce se mai numeste a "zvarli cu banii in caini". Mai ales ca eu doresc sa pompez in ele macar 75% din ce poate Rostov 105... iar aici cred ca-si dau lesne duhul, mai ales daca aleg Leonard Cohen sau Savage si mai urc si bass-ul!

Cu alte cuvinte, voi incerca sa trec pe la magazinele de "profil", in speta casele de amanet de unde pot achizitiona Sony, ELEKTRONIKA, AMFITON, Technics, etc. la preturi mult mai bune decat ELTAX.

Ehe... domnul meu! Ai dreptate cu "tepusele" boxelor.

PS: Momentan, in afara de PHILIPS AK-252 pe Rostov mai ruleaza 2 boxe de 5W/16ohm Superscope / Marantz fabricate prin 1986. Excelente pentru auditia la nivel mic, in camera, mai ales pe timp de noapte / seara.

Link spre comentariu

Bai si eu printre alte minuni sony receiv , boxe home made de vreo 500w, boxe grundig am achizit recent un amplf micron din ala cu panou de aluminiu de vreo 2 x 15w stiti ce fain suna mai ales seara ca tot veni vorba de auditii pt niv miciPs sa vedeti cum suna basii mag de 800w M1880 pe doua boxe home made 95cm x 55cm x 50cm, la30w tremura casa si suna f fain nu bas din ala de woofer :lol:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Intre timp s-au mai adunat ceva bani pe card si m-am gandit sa-mi fac cadou boxele acestea (oricum eu am un fel de manie cu Sony).

Mai ales dupa ce le-am auzit, nu cred ca ma mai intoarce cineva din alegerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări