Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare amplificator

Vizitator dj tamponica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipa_maria

2

• EmyRulz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dj tamponica

psd 2002 si inca 2 tre sami iau luna asta. ma gandeam la ceva selenium tot de 80w ca urca mai mult in fregventa

Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica

la faza cu taierile chiar nu am habar. or sa fie in cutii cu cate un kappa15 a in incinta VBT115B2 de la selenium. amplificatoru sa nu fie diy si sa le duca pe toate 4 stereo

Link spre comentariu

vrei sa mergi pe bi-amping neaparat? se vede costul ridicat pe care il presupune si daca nu stii sa il dai pe brazda se va auzi prost... parerea mea e ca te complici degeaba; probabil ca la banii aia iti poti lua un singur amplificator mult mai capabil si cu filtre pasive ai rezolvat totul; alta varianta ar fii ca pe un canal sa fie selectat din cross medii-inalte si pe celalalt canal bas.. sau ce setari vrei :smt003

Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica

am deja amplificator pt 4 kappa15a, ep2500 si alto2400. si imi mai tre unu ptt 4 drivere ca sa folosesc si cross calumea si banuiesc ca se va auzi si mult mai bn sa fie taiat inainte de amplif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări