Vizitator dj tamponica Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 caut un amplificator pt 4 drivere de 80w. vreau sa fac bi-amp. cu un crossover art 311. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Ce fel de drivere? Poti sa dai mai multe detalii? Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 psd 2002 si inca 2 tre sami iau luna asta. ma gandeam la ceva selenium tot de 80w ca urca mai mult in fregventa Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 si eu as fi interesat de ce taieri si puteri alegi pentru toata incinta :smt024 amplificatoare diy sau cumparate (branduri)? Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 la faza cu taierile chiar nu am habar. or sa fie in cutii cu cate un kappa15 a in incinta VBT115B2 de la selenium. amplificatoru sa nu fie diy si sa le duca pe toate 4 stereo Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 vrei sa mergi pe bi-amping neaparat? se vede costul ridicat pe care il presupune si daca nu stii sa il dai pe brazda se va auzi prost... parerea mea e ca te complici degeaba; probabil ca la banii aia iti poti lua un singur amplificator mult mai capabil si cu filtre pasive ai rezolvat totul; alta varianta ar fii ca pe un canal sa fie selectat din cross medii-inalte si pe celalalt canal bas.. sau ce setari vrei :smt003 Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 am deja amplificator pt 4 kappa15a, ep2500 si alto2400. si imi mai tre unu ptt 4 drivere ca sa folosesc si cross calumea si banuiesc ca se va auzi si mult mai bn sa fie taiat inainte de amplif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum