norad Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Am rezolvat.Nu stiam cum se navigheaza in menu service ca sa ajung la reglajul pentru dimensiunea pe verticala. Se foloseste tasta OK pentru a defila menu-ul.O zi buna. Link spre comentariu
norad Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Buna ziua,La TV-ul pe care l-am mentionat mai sus apar probleme in ceea ce priveste reglajul culorilor.Practic, cam la 2-3 luni, se modifica culorile: fie prea mult rosu, sau verde, sau albastru.Initial am crezul ca e o problema legata de vreo componenta, dar mi-am notat valorile la red, green si blue din service menu si cand a aparut iarasi o modificare am comparat cu datele notate: tv-ul se pare ca a uitat sa-si ia lecitina...Problema se rezolva rapid restabilind valorile R G B initiale, dar... daca eu nu sunt acasa, privitorul ignorant din fata tv-ului va Link spre comentariu
megabit Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Trebuie sa inlocuiesti memoria cu una noua si daca nu dispui de un programator , Ii aplici valorile pe care le-ai notat din Service . Link spre comentariu
radu ionel Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Mai este o varianta de intrare menu service Ivory cu telecomanda N18 procesor ST92195:press tasta MENU urmata de 6 4 8 5, se iese tot pe MENU Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Buna ziua stimati colegi. Ma lovesc si eu de problema lipsei butonului de service care nu exista in telecomanda. Eu i-am cumparat o telecomanda N18 ( vedeti poza din attach ) si pe cablajul telecomenzii scrie urmatoarele indicative: -KR-1897-1 -HF-6033 Am incercat cu secventa M 6 4 8 5 si cu strap la pinii 4 cu 5 la pinii integratului din telecomanda si nu intra in meniul service. Observatii: 1. Se observa 4 trasee in telecomanda langa integrat: doua sunt masa, al treilea vine la borna + a bateriilor si al patrulea vine la pinul doi a integratului. 2. Mai exista inca doua trasee si langa ledul IR din telecomanda: unul vine la borna - a bateriilor si celalalt vine la anodul ledului IR. Am incercat cu strapuri si pe aceste trasee si nici ca vrea. Initial am crezut ca traseele respective sunt pentru buton service, dar m-am inselat. Mai stie careva vreun truc cum pot intra in service mode cu telecomanda N18 sau cu vreo alta telecomanda? Nu gasesc nici o telecomanda cu buton de service. La telecomenzile clona nu au butonul service. Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Cu cod de MFy eu stiu ca este o tasta care intra direct in service daca ai MFY probeaza cu 556 Link spre comentariu
cristronic Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Se seteaza timer-ul la 00:50 si se apasa Vol+. Cu tasta OK se schimba submeniurile si iesire cu PP. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Se seteaza timer-ul la 00:50 si se apasa Vol+. Cu tasta OK se schimba submeniurile si iesire cu PP. Buna seara domnule Cristea. Am setat timerul la 00:50 si am apasat vol+ si de pe panou si din telecomanda. Nu vrea sa intre in meniu service sub nici o forma. Observatie: timerul se seteaza tot din tastele vol + si vol -. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 (editat) stimati tovarasi , nu va mai chinuiti cu atitea tipuri de intrari in service ! toate sint absolut gresite . cea mai simpla si cea mai la indemina metoda este urmatoarea ... 1-- se ia una bucata telecomanda universala jolly 5 . 2-- se baga codul 510 . 3-- se apasa o singura data pe tasta galbena --- anume store --- de pe jolly 5 si va apare pe ecran imediat RED GAIN 40 . 4-- mai departe , va jucati cu tasta rosie si cu vol+ , vol- ...etc . 5-- iesirea din service este cu tasta verde . astept aplauze furtunoase si ovatii prelungite ... Editat August 26, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
naetv Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 presupun ca este vorba de acelasi lucru -cu o telec. P560 ... tasta 4-cu o universala SUPERTEL(cod 490)...tasta 4asta pentru accesare service mode, dar restul operatiilor se fac tot cu N18incearca asa:- se selecteaza Sleep , se seteaza la 00:50 => in mai putin de 5 secunde de la aceasta setare se apasa VOL+ pe tastatura televizorului luate tot de pe forum de aici , nu am ajuns sa incerc nici o varianta Link spre comentariu
iuliantv Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 (editat) se poate accesa si cu o tel chinezeasca gen urc22 sau multe altele introducand codul 197 sau 0197 in functie de telecomanda si apasand tasta 5 Editat August 26, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Cu cod de MFy eu stiu ca este o tasta care intra direct in service daca ai MFY probeaza cu 556 Buna ziua stimati colegi. TV rezolvat. Cam astazi i-a venit randul deoarece am fost aglomerat. Domnul Dan Cod merita o sticla cu sampanie. A avut dreptate. Am programat telecomanda For You cu codul IR556 si prin apasarea tastei " Picture " am reusit sa intru in meniul service. Subpaginile si restul reglajelor merg accesate si cu IR556 ( in cazul telecomenzii programabile care o am eu in dotare ) sau daca nu, se acceseaza cu telecomanda originala N18 apasand in ambele cazuri tasta " OK ". Memorarea reglajelor din meniul service se face trecand TV-ul in standby din telecomanda. Specific: IR556 face absolut toate functiile si merge utilizata si ca telespectator. Mii de multumiri tuturor care au raspuns. O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum