Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beta 8310-II

Vizitator calutzii

Postări Recomandate

Vizitator calutzii

Am gasit prin magazie un amplificator,scrie pe el b 8310-II cu finalii 2N 3055.am cautat aici pe forum si am vazut ca acel amplif are o putere de 15W.Initial nu mergea dar am schimbat BD135si BD136 si l-am facut.M-ar interesa la ce tensiune sa il alimentez si eventual daca pot schimba finalii sa il pot imbunatati.Sunt mai nou in domeniu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

8109 se alimenteaza undeva la 20V si scoate "minim 10W pe 4 ohmi". Uita-te la ce tensiune este condensatorul pus in paralel pe alimentare (e unul pe cablaj, de 22-100micro) si-ti poti face idee la cat se alimenteaza. Eu la 8109 am crescut tensiunea la 26V, modificand cateva componente. Mai multe detalii gasesti la mine pe site.Daca tot ai gasit sa cumperi kitul respectiv, nu ai si prospect la el cumva? Daca da, fa-i un scan sau trage-i cateva poze si da-mi-l si mie pe mail te rog!

Link spre comentariu
Vizitator calutzii

8109 se alimenteaza undeva la 20V si scoate "minim 10W pe 4 ohmi". Uita-te la ce tensiune este condensatorul pus in paralel pe alimentare (e unul pe cablaj, de 22-100micro) si-ti poti face idee la cat se alimenteaza.

Eu la 8109 am crescut tensiunea la 26V, modificand cateva componente. Mai multe detalii gasesti la mine pe site.

Daca tot ai gasit sa cumperi kitul respectiv, nu ai si prospect la el cumva? Daca da, fa-i un scan sau trage-i cateva poze si da-mi-l si mie pe mail te rog!

nu l-am cumparat.am facut curat in magazie si am dat de el.era in stare foarte proasta si l-am facut.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Am schema nu am cum sa o scanez nu am cu ce pe acest cupon HI! ca asa l-au denumit comunistii zice asa:Amplificator 15watiputerea nominala impedanta de sarcina Zs=4ohmicoeficient de distorsiuni armonice de maximum 1%----15Wsensibilitatea ----0,7Vefimpedanta de intrare--------150kohmbanda de frecventa +/-3db-------40Hz-20Khzraport semnal zgomot min 65dbtensiunea de alimentare 30V +/-10%

Link spre comentariu

Uite aici si prospectul(le) amplificatoarelor IPRS de 10 respectiv 15W .Cel de 15W este ceva mai stabil si cu performante audio ceva mai bune .

Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

Apropo , daca mai aveti ceva prospecte IPRS va rog sa le scanati si sa le puneti nundeva pe aici.

Link spre comentariu
Vizitator calutzii

am citit pe forum ceva cu dublatul tranzistorilor finali.ce inseamana?as vrea sa fac un amplif pe 2N 3055 dar nu am posibilitatea sa fac un cablaj.cam cat ar costa sa fac unul.am citit cum se face dar nu stiu de unde sa iau acidul si placuta :smt010

Link spre comentariu
Vizitator calutzii

Fa-ti rost de un radiator pe care poti pune vreo 8 bucati de 2n3055 si faci legatura cu fire izolezi cu mica si saibe distantoare , iti zic ca daca ai putina imaginatie iasa ceva fain si in aer.

fara vreo modificare a beta 8310-II?

adica asa cum e in imagine in loc de un singur tranzistor?

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări