alibiduda Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Pai pentru schema asta e cablajul numai ca nu este cel original. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Ma intereseaza cablajul 1:1,sa il fac prin metoda toner transfer pentru schema asta:viewtopic.php?f=41&t=4116&start=90 Link spre comentariu
Aelfo Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Eu am un cablaj dar de o rezolutie proasta, caut si eu cablajul 1:1 pentru sursa CNX145. Link spre comentariu
Feretech Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Am facut cindva cablajul de la sursa Conex in Proteus dar nu mai am proiectul numai folia transparenta cu desenul.Dimensiunea exacta este de 125x80 si am tras 2 copii unul la rezolutie de 600 si altul la 1200.Nu am trecut la finalizarea montajului deci nu pot sa afirm ca este realizat corect copia dupa original....verificati va rog!Feretech Link spre comentariu
Feretech Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Sau faceti mai bine asta...arata mai bine!Feretech Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Multumesc mult de scheme. Link spre comentariu
spirica Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Salut tuturor! La desenul cablajului publicat in CONEX, din cauza incadrarii gresite in pagina, este lipsa traseul dintre emitorul lui Q3 si bazele tranzistorilor Q1, Q2 si capatul rezistentei R19.Doc5.doc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum