Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat pentru sateliti

Vizitator alin2002

Postări Recomandate

Vizitator alin2002

vreau sa-mi fac si eu 2 sateliti si as vrea sa stiu daca merge combinatia hp12s +pst888 sau e12-250n+pst888 care credeti ca ar merge mai bine ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

2

• djlove

1

• Noobsound

1

Daca vrei doar satelit foloseste e12-250n pt ca o sa urle ceva mai tare si mai ales ca o sa iasa incinta usoara, fiind pe neodymium !Si in loc de psd888 foloseste un driver ! Un pad 52 ar fi de ajuns ! Filtru pe la 3 khz cu 18 db pe driver si 12 pe e12 !Uite iti atasez si un proiect ! Sa cauti si tu un horn care sa incape pe fata incintei !Bafta !

Link spre comentariu
Vizitator alin2002

nu mersi vreau neaparat sa-mi fac cu pst888 vroiam sa stiu doar care dintre hp12s sau e12-250n merge mai bine ca mai am 4 fr cu hp15s+comp34 si urmeaza 4 basi cu hp18s

Link spre comentariu

e12 dupa mine e un difuzor mult mai slab decat hp12s. adiRCF cred ca ti-ar putea confirma ce iti spun eu. Pst e un tweeter urias dar.. cu o asa bobina uriasa sa nu te astepti sa sune cristalin pe inalte. l-am folosit impruna cu e15 350N si nu m-a multumit in sensul ca nu are inalte.Dupa ureche cred ca de pe la 12khz cade ff brusc spl cat despre greutate ..fiti seriosi oameni buni care e diferenta 1kg 2 maxim?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări