Tavi Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 azi am patit ceva la computerul noucand are el chef apare ecranul verde complet cu niste dungi subtiri peste si computerul este blocat total , trebuie sa dau restartcare va ocupati , dati-mi o ideeadevarul ca am instalat tot felul de softuri pe el , si doar azi mi-a aparut problemaam scos si 2Gb din cei 4Gb de ram , dar tot a facut asa, sa spun configuratia pentru cei care nu au citit topicul cu emag-ul si pc fun Placa de baza Gigabyte GA-EP35-DS3R (rev. 2.1) Procesor INTEL Core 2 Duo E8400 3.0 GHz, Socket LGA775, 6MB L2, FSB1333, box Memorie Corsair TWIN2X 4096 MB DDR2 / 800 MHz / 5-5-5-18 -Placa video Sapphire ATI Radeon HD3450 PCI-EX2.0 256MB DDR2 64bit, 600/1000MHz, Heatsink, DVI/TVO, HDTV, CrossfireX 2 harduri : Hard disk WesternDigital WD5000AAKS, 500 GB, cache 16MB, 7200 rpm, format 3.5, interfata S-ATAII 2 DVD-RW LG H55LRBB Microsoft Windows XP Professional, English, OEMintre timp am mai dezinstalat din softuri , sa vedem ..dar o idee ce anume cauzeaza aparitia ecranului verde, asta m-ar interesa ca sa imi dau seama ce am facut aiureaca a mers si 24 ore fara oprire fara sa se blocheze pana azi Link spre comentariu
Blind Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Din cate stiu, dungile verzi pe ecran apar de la placa video. Verifica daca e pusa calumea in soclu, scoate-o si pune-o din nou, fii atent sa intre in totalitate in soclu... Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 e pusa bine , voi pune iar placa totusi , multumesc Link spre comentariu
Elef Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Ruleaza un 3dmark si un rmma ca sa iti faci o idee despre stabilitatea sistemului. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 ok, multumesc, am sa iau un 3dmark si voi testa rmma = RightMark Memory Analyzer ? asa banuiescam gasit ambele softuri , voi testa maine dimineata cand ma trezesc seara Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 bun , deci se pare ca e lagat de placa videovoi vedea maine cum se mai comporta si voi testa de toate Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 dupa ce am deschis tote programele si l-am ametit putin , s-a oprit computerul singur , la restart am gasit afisat aceasta eroare din pozaacum am scos ram-ul si placa video , le-am pus iar, mai testezdin ce am mai citit pe net pare a fi totusi o problema de placa video am sa fac teste in acest sens Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 4, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 4, 2008 Si la mine a dat chestia aia cu signature, am reinstalat windozele(altul) si nu au mai fost probleme Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 am dat bani p[e jaful asta de xp , nu pot pune altul :)am lasat celalat ram sa mearga cu elmai testez oricum toata saptamana , ii dau eu de cap sa il fac stabil ce de miscat se misca binehmm , acum m-am gandit cand a facut prima data , ii bagasem in el inca 3 harduri , luate din celalat computer , ca sa transfer date direct in hardurile luipoate nu ii placea ceva acum le-am scos pe toate , am lasat doar hardurile lui sa vedem Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 rezultatul testului cu rmma , o singura placa de memorie de 2Gb in computeracum descarc si 3d markasta imi va testa placa video ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 pt ram recomand memtest,care ruleaza in afara windowsului(de ex pe discheta,in dos,sau de pe cd butabil) si sa-l lasi >6 ore(unii il tin cu zilele)ai instalat driverele pt toate componentele sistemului?(video,sunet,lan etc) cateodata cele ale windowsului(care le tin locul) au problemecu hdd n-ar trebui sa ai probleme(doar daca ai virusi pe ele) Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 s-ar putea sa fie o chestie...mai tineti minte, cand a aparut xp, avea ala o chestie cu semnaturi ascunse pe hdd-uri, de nu mai mergea daca schimbai hardul sau partitia???sau daca faceai upgrade la mai multe componente din sistem, trebea sa activezi iar xp-ul???posibil sa fie asta problema, iar blocarea sa apara ca installul de xp nu gaseste peste tot semnatura aia de o asteapta el, si sa se blocheze!!!in cazul asta, singura "doctorie": format toate hardurile interne, reinstall de la 0, iar hardurile cu date baga-le in cutii pe usb2...sau pe un fileserver in retea, ceva... Link spre comentariu
aeromania Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Chestia cu ecran verde si dungulite sus sunt clar de la placa video , asa cum a spus si blind. Blocajul si restartul poate fi de la sursa(parerea mea sigur este de acolo) (la fel si placa video se poate bloca din aceasta cauza), tinand cont ca ai pus atatea hdd-uri . Xp-ul nu are de-a face cu hdd, numai daca umbli la cel dupa care buteaza. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 datele dorite au fost transferate pe hardurile noi , cele din computerul vechi sunt afara dejaam lasat computerul sa mearga cat am fost plecat , inca mergedar mai e pana dorm , il voi testa in continuare Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 Chestia cu ecran verde si dungulite sus sunt clar de la placa video , asa cum a spus si blind. Blocajul si restartul poate fi de la sursa(parerea mea sigur este de acolo) (la fel si placa video se poate bloca din aceasta cauza), tinand cont ca ai pus atatea hdd-uri . Xp-ul nu are de-a face cu hdd, numai daca umbli la cel dupa care buteaza.ehe ce sursa tare am , nu e de la ea :)mai tine 10 harduri si 5 placi video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum