Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie cuptor electric 1000 grade

Vizitator djmarkro

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TEDDY R

2

• Badman

1

• tehnicus

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator djmarkro

Tedy , cat de mare e cuptorul ? Pot sa te ajut la automatizare cu un termocuplu si un regulator profesional .0727357731.

Nelu_2008 te-as ruga sa scri pe forum, in acest fel ajuti mai multe persoane care se lovesc de problema asta.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator danpc1

Pe moderator nu trebuie sa-l ajuti, este vorba despre faptul ca si

alti cititori de pe forum vor sa stie despre un anumit subiect pina la "finalizare"

Eu nu sint moderatorul, eu sint cititorul.

Constantin Dan,

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator lochness

deci, e cam tarziu acum, dar as vrea sa stiu...s-a finalizat cuptorul? si eu as vrea sa imi fac unul si la partea electrica nu ma pricep deloc. am caramida refractara, am apa de sticla dar in rest nu am nimic. poate ma ajuta cineva cu informatii referitor la acel PID controller, termocuple am inteles ca se folosesc cel de tip K , sarma de kanthal...dar ce diametru? cel mai gros am vazut de 0,5 dar nu stiu daca este suficient. multumesc

Link spre comentariu

poate ma ajuta cineva cu informatii referitor la acel PID controller, termocuple am inteles ca se folosesc cel de tip K , sarma de kanthal...dar ce diametru? cel mai gros am vazut de 0,5 dar nu stiu daca este suficient. multumesc

PID controller, cum a sugerat cineva, de pe ebay, este mai ieftin.termocuplo K sau N, sunt mai accesibile ca pret si merg pana la 1200grade.Rezistenta e in functie de puterea cuptorului si o cumperi la puterea respectiva.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator ncm77

Daca-mi este permis. Am doua astfel de cuptoare disponibile, daca sunteti interesati, unul german Veb elektro bad LM 112.10 si unul chinezesc. Detalii pe PM. Multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator kray

La ora actuala se gaseste la noi orice componenta pentru cuptor incepand de la caramida si terminand cu tot ce tine de partea electronica.Pentru documentare gasiti cam orice pe siturile de cutite care folosesc temperaturi de 1100 grade.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator kray

Daca faceam economie ajungea cam la 1000 lei.Pe forumul fauritorilor de cutite suntem doi care am construit. Celalalt coleg a dat de trei ori mai mult deoarece a apelat si la colaboratori si este si mai mare decat al meu.Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări