Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

resetare kilometraj solenta

Vizitator Practic electronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

2

• cipcirip

1

• wwilly

1

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Faci un post despre un subiect nu 2 ! Citeste regulamentul !Kilometrajul il dai inapoi desfacandu-l si rotind de rotitele cu numere pana iti ies cati km vrei !Bafta !

Link spre comentariu

Tocmai , asta era si ironia, ca eu nu am vazut dacie pana la logan cu computer de bord !La solentza cred ca poti sa ii invarti rotitele !Daca, totusi are computer de bord, legi computeru de la masina la un computer personal si cu ceva soft poti sa faci mai multe decat numai resetarea kilometrajului, asta sperand ca stii ce faci, totusi nu cred ca are computer de bord, o sa ma interesez 1Bafta !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Dece vorbiti daca nu stiti despre ce vorbiti... doar asa de dragul artei... Solenza nu are computer de bord, dar are kilometraj electronic. Dealtfel tot bordul este electronic, inclusv vitezometrul , spre deosebire de Dacia berlina, sau matiz care are vitezometrul mecanic.De prin 1995 incoace foarte multe masini au kilometrajul electronic dar doar putine au computer de bord, care este considerat ca optional contra cost.Se poate reseta kilometrajul se Solenza dar o sa gasesti destul de greu persoana care o sa o faca. (bordul este preluat de la Renault, cine cunoaste stie dece spun asta)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cineva vrea sa dea o teapa, dupa cat se pare. Asa ca topicul se inchide. Cine nu e de acord, ii face o expunere de motive lui Vasile si il deschide el. Practic electronic, considera-te avertizat.Bafta in continuare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări