Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem monitorizare nivel apa

Vizitator aimar

Postări Recomandate

Vizitator aimar

sal!!!...am de facut pt licenta un sistem de monitorizare la distanta a nivelului apei intr-un rezervor de apa potabila si nu prea stiu de unde sa incep...ma poate ajuta cineva cu o info ceva care sa ma ajute??/...pls

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• d2134

3

Incepe prin a descrie mai in amanuntime tema proiectului:ce dimensiuni are rezervorul?nivelul apei la mini si la plin?ce tip de rezervor, sub presiune sau cu suprafata libera?ce precizie necesita sistemul de masurare/monitorizare?la ce distanta, metri, km sau prin internet?ce trebuie sa afiseze sistemul, nivel, volum de apa, % din volumul util etc?

Link spre comentariu
Vizitator aimar

-rezervorul nu trebuie sa aiba mai mult de 10 litri volumul ca trebuie sa prezint lucrarea la licenta-rezervorul este cu suprafata deschisa-de nivelul apei nu stiu nimic la minim sau la maxim-distanta trebuie sa fie de cativa metrii de la rezervor la un calculator-trebuie afisat nivelul apei doar-mai zicea profesorul ceva ca se pot produce valuri in bazin si cum masor nivelul in cazul acesta

Link spre comentariu

Ti-am scanat capitolul cu pricina din cartea "Aparate electronice pentru masura si control" Ed. Didactica si Pedagogica - 1985Problema valurilor se rezolva fie pe principiul "bazinului de linistire" fie in partea electronica fie, chiar in cea soft daca se foloseste un PC.Partea electronica va fi functie de solutia aleasa pentru traductor. Pentru mai multe amanunte cauta-ma pe mess.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări