Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

visaton WS17E8

vlad_2770

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• vlad_2770

2

• ratza

1

• ionioni2008

1

Top autori în acest subiect

Vizitator slick89

Salut... daca nu ai gasit incinta pentru el, am vazut acolo k iti da parametri difuzorului... poti sa ti calculezi o incinta! Nu sunt prea priceput la simulari... e un topic deschis pe aici despre cum se calculeaza :) ! :rolleyes:

Link spre comentariu

Sunt programe care plecand de la parametrii TS iti recomanda o incinta. Cei mai frumos este ca fiecare program iti ofera o "solutie unica" si fara un pic de experienta nu prea te ajuta un astfel de program.

Link spre comentariu
Vizitator slick89

Hmm....sincer nici eu nu ma pricep sa calculez cu ele......poti sa rogi pe cineva sa ti calculeze o incinta, de obicei te ajuta :) PS: modifica titlul topicului in "Ajutor incinta visaton WS17E8" paote asa se uita :) Stima!

Link spre comentariu
  • Administratori

Difuzoarele alea merg bine numai in boxa inchisa, poti sa faci linistit una se 25 litri

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Difuzoarele alea merg bine numai in boxa inchisa, poti sa faci linistit una se 25 litri

Eu am facut bass-reflex de 16l si suna binisor, asta ca sa nu zic bine-c-ar suna a lauda de sine...
Link spre comentariu

Eu am facut bass-reflex de 16l si suna binisor, asta ca sa nu zic bine-c-ar suna a lauda de sine...

Nu-i cam mare Qts pentru bas reflex?
Link spre comentariu

Da, teoretic si dupa calcule merge in incinta inchisa, dar incinta va avea un Qtc mai mare de 0.81. Pt a obtine un volum decent se va ajunge pe la un Qtc de 1 ceea ce va da un overshoot in raspunsul in frecventa al boxei in jurul frecventei de rezonanta si deci basul de va auzi un pic bubuit.

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu am facut mai multe boxe cu acel difuzor, nu mi-a placut cum suna in basreflex nici de 50 Litri

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Din pacate wooferul tau nu e nici cal nici magar!Cred ca in BR nu obtii NIMIC bun!S-ar putea sa mearga in incinta inchisa, infinit baffle, dar dupa multe incercari de acord, ca sa poti controla raspunsul jos.Poti sa il utilizezi si in VTP, acordat pe Fs, cu un tweeter moale gen PCT300, taiate la o Ft de max 2.000 Hz (Butterworth; departat; ord.II)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări