gogoo Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Am un display de nokia 6230 si as vrea sa il fac sa afiseze niste imagini de pe un carde de memorie.Are cineva ceva idei? Link spre comentariu
crispus Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Pai nu cred ca e foarte greu...O solutie ar putea fi:- cauti specificatiile display-ului sa stii cum sa afisezi "ceva" pe ecran;- iti alegi un microcontroler/fpga/etc pentru comanda displayului si citirea cardului sau apelezi la circuite specializate daca exista;- iti alegi un decodor hardware pentru imagini sau iti faci propriul decodor (avantaj: inveti formatele pentru imagini, compresie/decompresie, etc ;) );- incerci sa le pui pe toate la un loc. Link spre comentariu
gogoo Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 N-am spus.Fac electronica de cateva luni.nu prea le am.specificatii despre lcd am cautat si n-am gasit. Link spre comentariu
crispus Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Dar un cod, un producator, nu scrie nimic pe acel display? Link spre comentariu
gogoo Postat Mai 18, 2008 Autor Partajează Postat Mai 18, 2008 4850339LS015B8UA01C 541407371GE Link spre comentariu
wangine Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 N-am spus.Fac electronica de cateva luni.nu prea le am.specificatii despre lcd am cautat si n-am gasit.Si tu vrei sa conectezi un LCD de Nokia la un card reader :smt011 Nu vreau sa te dezamagesc dar ... muncesti degeaba, sa ne spui si noua cand ai reusit s-au ma rog daca au reusit altii sa posteze aici Pentru asa ceva face Philipsul niste rame digitale pentru fotografii acelasi lucru Un Lcd / o intreaga tehnologie / si un card Ar trebui sa desfaci intai asa ceva si te-ai razgandi cu siguranta mai ales cu ce-ai spus mai sus :goodman:Pai nu cred ca e foarte greu....Poate ma luminezi si pe mine ca deh mie mi se pare mai greu Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 18, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 18, 2008 Sa ma discutat asta pe la microcontrolere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum