Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MegaPhone

Swat Cat

Postări Recomandate

salutare.... mi-am luat un horn de exterior si vreau sa fac o portavoce cu el....parametrii sunt: "5" x 8" Indoor-Outdoor Paging Horn Marine Hailer Features/Specifications: High Impact White ABS Plastic Casing, Heavy duty Weatherproof, and Weather Resistant Ideal for use in Siren, Paging or Marine applications 30 watts nominal power handling 40 Watts peak 450-10,000 hz freq. range 8 ohm Impedance Bracket opens to 90° angle "problema e ca amplificat fara filtre se aude de kkt.... intrebarea mea e : ce filtru activ tre sa fac ca sa forteze vocea si toate frecventele ca sa intre in bada lui de spl maxim

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

2

• cipa_maria

2

• adircf

1

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

pai cat boost... probabil o sa intre in limitare si vor aparea distorsiuni ... dar poti incerca sa faci un corector pe 3 benzi cu filtrul trece sus de 450hz si invarti de putometrii (vorba lu` nea zal) pana cand ti se pare ca se aude cel mai tare si cel mai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări