Swat Cat Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 salutare.... mi-am luat un horn de exterior si vreau sa fac o portavoce cu el....parametrii sunt: "5" x 8" Indoor-Outdoor Paging Horn Marine Hailer Features/Specifications: High Impact White ABS Plastic Casing, Heavy duty Weatherproof, and Weather Resistant Ideal for use in Siren, Paging or Marine applications 30 watts nominal power handling 40 Watts peak 450-10,000 hz freq. range 8 ohm Impedance Bracket opens to 90° angle "problema e ca amplificat fara filtre se aude de kkt.... intrebarea mea e : ce filtru activ tre sa fac ca sa forteze vocea si toate frecventele ca sa intre in bada lui de spl maxim Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Mutat la accesorii si alte minuni :weedman: Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 e buna ca donatie la o biserica sa se auda slujba :smt005 Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 hi-pass la 500hz si lo-pass la 10k(sau putin mai jos) Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 daca vrea mai simplu calculeaza doar la 450hz high pass si ii da in goarna :smt003 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 2, 2008 Autor Partajează Postat Mai 2, 2008 thx.... astea erau cam prea simplu.... ma gandeam daca se foloseste un booster la o anumita frecventa care face ravagii marii Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 pai cat boost... probabil o sa intre in limitare si vor aparea distorsiuni ... dar poti incerca sa faci un corector pe 3 benzi cu filtrul trece sus de 450hz si invarti de putometrii (vorba lu` nea zal) pana cand ti se pare ca se aude cel mai tare si cel mai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum