gimsys Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 iarasi am probleme , cand am pus sursa in masina la difuzoare , la scurt timp intra in protectie , poate fi vreun fir de la difuzoare in scrt ? Link spre comentariu
gimsys Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 da am identificat problema acum imi merg 2 canale din patru , un canal e n-are tranzistor si unul nu il pot folosi deoarece am o boxa in scurt Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 sper ca nu ai legat statia la dif masinii? cauta niste difuzoare adecvate pt statia aia Link spre comentariu
Vizitator shau Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 am o problema cu statia, acelasi model .... am pus`o pe masina si sta aprinsa vreo 2 sec si porma intra in protectie si iar merge 2 sec si porma intra in protectie !! de la ce poate sa fie?? Link spre comentariu
gimsys Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 am o problema cu statia, acelasi model .... am pus`o pe masina si sta aprinsa vreo 2 sec si porma intra in protectie si iar merge 2 sec si porma intra in protectie !! de la ce poate sa fie??ai incercat sa deconectezi toate difuzoarele si sa vezi daca merge asa ? Link spre comentariu
Vizitator shau Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 fara sa`i bag semnal imi face asha !!! Link spre comentariu
gimsys Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 fara sa`i bag semnal imi face asha !!!si la mine facea fara semnal , doar ca era legat la dif Link spre comentariu
Vizitator shau Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 pai si ce i`ai facut??? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 citeste ce s-a discutat pana acum si daca ai ceva cunostinte ai sa ii dai de cap ,daca nu cauta un depanator! Link spre comentariu
gimsys Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 pai si ce i`ai facut???lam scos din masina si am pus doar alimentare , dupa aia am scos toti finalii si puneam unul cate unul pana am vazut care e defect Link spre comentariu
gimsys Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 oare difuzoarele asta ar fi bune pentru statia asta ?mivarom.ro/catalog/product_info.php?products_id=3699Raspuns in frecventa: 20-3000HzEficienta: 88dB/W/MPutere max: 500WMagnet: 50OZDiametru bobina: 50mmMembrana: galvanised Injection-Molded PolypropyleneImpedanta: 4ohmDimensiuni:Diametru total: 32cmDiametru interior: 28,4cmDiametru magnet: 14,5cmAdancime: 12,5cm Link spre comentariu
gimsys Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 sau asa informativ cam cat ar scoate statia ? Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Iulian Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Daca iti mai intra in protectie cind o dai la max, mareste putin rezistentele astea. Ele sunt de 1K, pune 1K5 sau 2K2. In orice caz nu trebuie sa intre in protectie cina asculti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum