Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cougar C500.4 Max 1600w

Vizitator raddumocanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ema_power

20

• gimsys

14

• Mihai85

6

• zal

4

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator shau

am o problema cu statia, acelasi model .... am pus`o pe masina si sta aprinsa vreo 2 sec si porma intra in protectie si iar merge 2 sec si porma intra in protectie !! de la ce poate sa fie??

Link spre comentariu

am o problema cu statia, acelasi model .... am pus`o pe masina si sta aprinsa vreo 2 sec si porma intra in protectie si iar merge 2 sec si porma intra in protectie !! de la ce poate sa fie??

ai incercat sa deconectezi toate difuzoarele si sa vezi daca merge asa ?
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

oare difuzoarele asta ar fi bune pentru statia asta ?mivarom.ro/catalog/product_info.php?products_id=3699Raspuns in frecventa: 20-3000HzEficienta: 88dB/W/MPutere max: 500WMagnet: 50OZDiametru bobina: 50mmMembrana: galvanised Injection-Molded PolypropyleneImpedanta: 4ohmDimensiuni:Diametru total: 32cmDiametru interior: 28,4cmDiametru magnet: 14,5cmAdancime: 12,5cm

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Vizitator Alexandru Iulian

Daca iti mai intra in protectie cind o dai la max, mareste putin rezistentele astea. Ele sunt de 1K, pune 1K5 sau 2K2. In orice caz nu trebuie sa intre in protectie cina asculti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări