Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cougar C500.4 Max 1600w

Vizitator raddumocanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ema_power

20

• gimsys

14

• Mihai85

6

• zal

4

Top autori în acest subiect

Daca iti mai intra in protectie cind o dai la max, mareste putin rezistentele astea. Ele sunt de 1K, pune 1K5 sau 2K2. In orice caz nu trebuie sa intre in protectie cina asculti.

Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu

Cam cat o sa scoata dupa ce o sa ii schimb tranzistorii? Trebuie imperecheati tranzistorii? ID-u meu de mess este : raddu_007

Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu

Am schimbat finalii numai pentru CH3-CH4. Eu comandasem pentru toate canalele dar nu a avut pe stoc decat 3 BD249C. Condensatorii de 35V/2200uF care i-am comandat sunt mai subtiri decat cei pe care ii avea statia 25V/2200uF . Dar merge destul de bine . Mersi pentru ajutor. :partyman:

Link spre comentariu

am cumparat o data bd 249 si 250 si erau toti la fel npn: rolleyes: :smt021 .noroc ca am avut inspiratia sa-i masor inainte.

Link spre comentariu

Da, au fost o cantitate de BD249/250 contrafacuti, erau in realitate diverse BUxxx sterse si remarcate. Vad ca dureaza de citiva ani problema asta si inca nu s-au terminat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator raddumocanu

Am observat la amplificator ca atunci cand il dau la maxim distorsioneaza. Asta se intampla si inainte sa schimb finalii. Se poate face ceva?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator adriano_boy2003

Salut.mi-am cumparat si eu un amplificator din acesta si as vrea sa stiu ce putere va scoate dupa ce il modificsi ce modificari as mai putea sa ii fac sa scoata o putere de 2x150 w in 4 ohmi?mersi anticipat pentru ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări