Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cougar C500.4 Max 1600w

Vizitator raddumocanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ema_power

20

• gimsys

14

• Mihai85

6

• zal

4

Top autori în acest subiect

Yo4You --- Partial ai dreptate, sti tu ceva dar se pare ca din auzite.

Iti zic eu ca nu din auzite am dat si eu un amplif de 2X100wat la un noob si nu si-a pus nici capacitor si se aude ca dracu ajunge 10volti in spate la putere maxima.A si ma uitam daca aia e schema amplificatorului uitate bine finalii is 2SC5100 cu 2SA1908 si prefinali 2sc2235 si 2sa965.Acuma sa nu o iau in nume de rau dar puteai la fel de bine sa citesti chiar matale acolo in amplif ca in schema poate sa fie alt fel de tranzistori daca e alta schema.V-ati gandit ca partea de amplificare poate sa fie ok protectia fiind de la sursa smps?este numa o presupunere deaia trebuie luat si bibilit vazut cat consuma cata putere poate da smps-ul.Sunt multe de zis cel mai simplu daca nu ai experienta in acest amplif sa il repari este sa il dai la altcineva si sa iti iei altul asta este sfatul meu personal.
Link spre comentariu

A si inca ceva, condensatori de filtraj au tensiunea nominala de 25V, iar convertorul scoate 27V. Trebuie sa ii schimbi cu uni de 2200/35V.

Link spre comentariu

in caz ca amplificatoru sta numai in protectie si inprealabil ati verificat tot etajul de amplificare, negasind nimic stricat, verificati tranzistorul asta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări