Vizitator raddumocanu Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 De acolo l-am luat si eu. Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Yo4You --- Partial ai dreptate, sti tu ceva dar se pare ca din auzite.Iti zic eu ca nu din auzite am dat si eu un amplif de 2X100wat la un noob si nu si-a pus nici capacitor si se aude ca dracu ajunge 10volti in spate la putere maxima.A si ma uitam daca aia e schema amplificatorului uitate bine finalii is 2SC5100 cu 2SA1908 si prefinali 2sc2235 si 2sa965.Acuma sa nu o iau in nume de rau dar puteai la fel de bine sa citesti chiar matale acolo in amplif ca in schema poate sa fie alt fel de tranzistori daca e alta schema.V-ati gandit ca partea de amplificare poate sa fie ok protectia fiind de la sursa smps?este numa o presupunere deaia trebuie luat si bibilit vazut cat consuma cata putere poate da smps-ul.Sunt multe de zis cel mai simplu daca nu ai experienta in acest amplif sa il repari este sa il dai la altcineva si sa iti iei altul asta este sfatul meu personal. Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Mivarom nu mai are stoc pe ele. Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Am reglat-o astazi din volumul ei si nu a intrat in protectie. Nu trebuie data la maxim. Si duce frumos > :rolleyes: :smt003 Aveti aici si un site cu poze http://raddumocanu.googlepages.com/ampl ... garmos-fet Site-ul l-am facut mai in graba. Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Pana la urma ce ii fac la statie? Ii schimb finalii? Merita? Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Din fericire am pus mina pe una, bineinteles stricata. Se pare ca sta numai in protectie dar se pare ca din cu totu alta cauza. Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Re: Yo4YouCredema ca stiu ce vorbesc. Nu e prima amplificare pe care o repar, modific sau fac de la 0. Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 raddumocanu -uite aici ce trebuie sa modifici. Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Pentru canalul ch3-ch4 am folosit finali bd249c-bd250c care sunt complementari, prefinali BD139-BD140. Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 A si inca ceva, condensatori de filtraj au tensiunea nominala de 25V, iar convertorul scoate 27V. Trebuie sa ii schimbi cu uni de 2200/35V. Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 mersi! o sa fac comanda si o sa ma apuc de treaba! :weedman: Link spre comentariu
Ema_power Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 in caz ca amplificatoru sta numai in protectie si inprealabil ati verificat tot etajul de amplificare, negasind nimic stricat, verificati tranzistorul asta! Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 La mine intra in protectie dupa ceva timp cand ascult si numai cand il dau la maxim. Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Tu de cati ohmi ai pus rezistentele de 5W ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum