Vizitator raddumocanu Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Am cumparat o statie de masina cougar , am dat 140 Ron pe ea si vreau sa o fac sa scoata cum trebuie . Cand o dau la maxim nu prea tine mult si intra in protectie . Voi atasa niste poze cu ea. http://www.elektronik-star.de/product_i ... medium=CPC Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 1. rezistentele de sarcina trebuiesc schimbate cu unele de 0.22/5w(0.1/5W). Pentru ca cele actuale nu sunt cu nichelina, iar la prima depasire a curentului admis se incing si isi cresc rezistenta. Daca ai sa le masori pe cele actuale ai sa vezi ca nu mai au '0.13R'. Tot din cauza asta iti intra si protectia cind dai o idee mai tare. Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 2. Finali nu au ce cauta pe post de finali. Astia care au fabricat amplificarea si-au batut joc. Cu un TIP41/TIP42 (6A/65W) nu iese mai mult de 50w rms pe canal best efortm, iar de prefinali nu mai zic nimic. Ca idee, finali actuali iam scos si iam folosit ca prefinali, iar ca si finali am pus TIP35/TIP36 (25A/125W) sau BD249/BD250. http://www.datasheetcatalog.net/ Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 incearca http://www.metrafo.ro/ Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Sunt incepator si as dori sa imi aratati pe poza atasata cam ce ar trebui sa fac. Ce sa iau? TIP35C la 2.8 lei si TIP36C-ST la 2.5 lei sau BD249C/BD250C la 2 lei bucata? Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 din cate stiu eu is echivalenti BD249 BD250 cu TIP35/36se pare ca omu nu are acolo tranzistori bipolari de tipul cei mai descrisi mai sus ca ar fi in alta capsula mai mare.Se pare ca e mosfet.AAA si ca intra in protectie pai nimic mai simplu inseamna ca nu duce sursa lui.Inca ceva multi nu stiu si din lipsa de economie bani numai pun condensatorul ala de un FARAD care nu e facut pe degeaba.Isi trag 2 fire groase de la baterie din fata in spate la portbagaj si gata si cand da la maxim se ineaca ampliful pica tensiune pe fire.Deci iti recomand sa iti pui si 1condensator de 1farad /25volti exact unde e cupla de alimentare a amplifului .De ce ? pai simplu compenseaza acele pierderi si vezi cum se comporta ca mai mult ca sigur cine a proiectat ampliful la facut sa si functioneze!!! Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Zimi seriile la tranzistoarele astea. Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Yo4You --- Partial ai dreptate, sti tu ceva dar se pare ca din auzite. Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Fati putin timp si studiaza. Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 off-topic: ema_power, n-o lua in nume de rau, da mai usor cu posturile tripleoff-topic2: misto tipa de pe fundalu din pdf-u ala :Pon topic: legat de condensatoru de capacitate mare ce se pune in paralel pe alimentarea amplificatorului, el inmagazineaza energie, pe care amplificatoru o consuma la varfuri (basi), energie pe care bateria n-o poate livra intr-un timp asa de scurt, si asa nu te trezesti ca se ineaca amplificatoru, sau cade tensiunea si clipesc farurile dupa basi.oricum, la 140 de lei, nu cred ca aveai la ce sa te astepti, macar arata bine carcasa , da puteau si constructorii sa nu se zgarceasca la cateva suruburi in plus, si sa prinda toti tranzistorii de 'putere' cu surubul lor... sau poate ca depaseau cu mult bugetu de productie pt ca trebuia sa puna si saibe izolatoare la suruburi :smt005 Link spre comentariu
Vizitator dimisor Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 am cumparat si eu o dracie de asta de amplificator si am zic ca il arunc ca sta numai in protectie . Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Ai dreptate 'Jimmy' . Caut de ceva vreme pe net un amplificator ieftin, cu o carcasa pe masura, cu un convertor bun, pe care o pot modifica cum vreau eu. Pana deunazi ma chinuiam se le fac eu, acuma nu mai e nevoie. Partea proasta e ca nu mai au stoc pe ele. Link spre comentariu
Ema_power Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 ti-l cumpar eu Link spre comentariu
Vizitator raddumocanu Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Pe ce site ai cautat? Voi reveni cu o poza cu tranzistorii. Link spre comentariu
Vizitator dimisor Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 vezi ca este pe m i v a ro m Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum