Florynsv Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Salut. Am un calculator cu urmatoarea configuratie:MB:P5VD2-VM SE Sk.775/2DDR-667CPU: Intel Core 2Duo E4500 2.2GHz(800/2MB)MEM:2x1GB DDR2-800 PATRIOTHDD: WD 3200AAKS-00V 7200rpm S-ATA 3GB/s 16MOPTIC: ASUS DRW-2014L1T LightScribe 20X S-ATASVGA:EN8400GS/HTP 256MB DDR2 PCI-ECARD:Linkworld LCR91 USB2.0 BlackCASE:BB 437-09 C.2228 460W Problema cu acest calculator este ca nu reusesc sa instalez windows-ul! De fiecare data cand incerc sa-l instalez, se incarca cateva drivere si cand ajunge la "setting startup windows" se blocheaza si imi da urmatoarea eroare: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK/F to check for hard drive corruption, and then restart your computer. Technical information: xxx STOP:0x0000007B(0xF78DE524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000).Ce trebuie sa fac? Sunt disperat! Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Trece hdd-ul din bios pe ide sau ceva de genul asta cat instalezi win, dupa care instalezi controllerul sata si il treci inapoi.Scoate, curata soclurile si remonteaza memoriile ram. Acolo s-ar putea sa fie problema. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Poate sa fie si cd-u bulit, si sau ramul 1Eu am avut aceasi problema din aman2 cauze !\Fa un test la ram !S-ar putea sa fie si din cauza windowsului sa nu aibe drivere pentru Sata, dar stiam ca da alta eroare atunci !Incearca cun xp mai nou sau cu vista !Bafta ! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Eu cred ca ai activat optiunea RAID in BIOS si din cauza asta ai probleme.... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Sau optiunea care interzice sa se scrie in MBR, din motive de virus... :smt003 Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 incearca cu un modul de ram numai ... daca tot da eroare incearca cu celalalt...daca tot da eroare schimba din bios frecventa de la ram de pe 800 pe 667 si incearca din nou .... computerul e nou? sau a mai rulat windows pana acum? Link spre comentariu
Vizitator spookie1978 Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Florynsv nu ne=ai oferit suficiente informatii despre problema ta. In primul rand ar trebui s ne spui dak acum ai cumparat computerul si ai incercat s instalezi Windows-ul pe el sau a functionat pana in momentul in care, din felurite motive, a trebuit s repui Windows-ul, iar noua copie a refuzat s functioneze. Inceark pentru inceput, dak nu ai rezolvat intre timp problema, s folosesti un alt CD cu Windows (nu neaparat o alta versiune de Windows). E posibil k in timpul instalarii sa-ti fi dat o eroare pe care u ai ignorat-o si acum s iti crape la bootare datorita ei. Spor la :smt024 ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum