Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer magnat

Vizitator claudyubz

Postări Recomandate

Vizitator claudyubz

am si eu o intrebare :se merita sa fac un subwoofer cu un difuzor magnat xpress 10 sau 12'(ma refer la sunet daca se aude mai bine basul ) sau mai bine cumpar un sistem gata facut(gen genius) :tonqe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• Bogdi16

1

• Sonic

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

Ti se va parea ca suna mai bine daca iti plac basii bubuiti si lungiti de subwoofer de masina. Personal eu cred ca nu au ce cauta asemenea subwoofere in casa pentru ca nu au nicio treaba cu redarea fidela a muzicii, dar fiecare cu gusturile lui. Adevarul e ca nici geniusul nu e departe dar macar are un oarecare echilibru tonal. Eu cred ca cea mai buna solutie ar fi sa iti faci un subwoofer cu difuzor specializat pt casa(nu zic hi-fi) gen visaton sau tonsil sau chiar de la Paudio.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ti se va parea ca suna mai bine daca iti plac basii bubuiti si lungiti de subwoofer de masina. Personal eu cred ca nu au ce cauta asemenea subwoofere in casa pentru ca nu au nicio treaba cu redarea fidela a muzicii, dar fiecare cu gusturile lui. Adevarul e ca nici geniusul nu e departe dar macar are un oarecare echilibru tonal. Eu cred ca cea mai buna solutie ar fi sa iti faci un subwoofer cu difuzor specializat pt casa(nu zic hi-fi) gen visaton sau tonsil sau chiar de la Paudio.

Ce spui tu, tine mult de gusturi si e relativ, nu e valabil la toate produsele si tine mult de utilizare si de constructia echipamentului.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator grizzlee

Daca tot vrei sa ai un sunet mai puternic si mai putina fidelitate, poti sa faci tu ceva,care nu o sa sune chiar la fel de bine ,dar totusi acceptabil.Daca vrei fidelitate dar in nici un caz putere, poti sa cumperi sistemele de pe piata.Eu sincer nu am vazut sistem care sa ma satisfaca dpdv al puterii.Intr-adevar la un volum rezonabil suna destul de bine ptr home usage,dara dc vrei sa mai faci si un chef mic sau sa le dai blana atunci deja incep sa baraie la volum mai mare.Cat despre subwoofer, dc ai ceva medi si inalte, eu iti recomand asa ceva:

http://www.sono.ro//index.php?main_page ... cts_id=790

Am avut asa ceva si sincer imi pare foarte rau ca l-am dat,e bun si in masina si in casa ,atata vreme cat mai ai ceva inalte si medii pe langa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări