viorel.sadam Postat Februarie 23, 2005 Partajează Postat Februarie 23, 2005 Am un funai mk10 cu procesor smd nu stiu sa intru in meniu sv :( Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 24, 2005 Partajează Postat Februarie 24, 2005 care este modelul corect ?, mai scrie ceva in afara de mk10 Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 24, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2005 TV - 1400 A . MK10 HIPER. cam atit Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 25, 2005 Partajează Postat Februarie 25, 2005 am studiat putin schema si nu cred ca are meniu service sunetul este cu filtre normale, reglajele in vertical semireglabili, etc pentru ce anume iti trebuie meniul service ? Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 25, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2005 ami trebuie pentru reglajul raa , el fiind prea mare provoaca distorsiuni pe imagine. adica se intercaleaza posturile. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 25, 2005 Partajează Postat Februarie 25, 2005 nu are cumva VR211 smireglabil pentru RAA ? Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 26, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2005 cel putin sasiul care il am eu nu are semi-reglabil pt RAA VIOREL.SADAM Link spre comentariu
Vizitator roibix Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 Nu stiu dc iti pot fi de ajutor dar am avut un aiwa sasiu 1400.si i-am rescris memoria si merge.Are cumva procesor si jungle smd Daewoo?Avea diagonala 37.Dc te intereseaza da-mi un mail la [email protected] si-ti trimit bin-ul! Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 evident ca nu are lagatura cu daewoo Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Martie 7, 2005 Autor Partajează Postat Martie 7, 2005 Evident Tavi are dreptate pro si jungla de la DAEWOO sunt cu totul altceva .La FUNAI MK10 ( TV-1400A) proc este smd alt cod alta dispunere . Totus are men - serv , cind il dibuiesc il fac public . Link spre comentariu
Vizitator lazur Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Pentru service menu(MK10 cu proc.L7PAL3RD) e deajuns sa conectam punctul TP de pe sasiu cu Factory Mode pina pe ecran va aparea un "F" rosu Pe urma cu tastele telecomenzii: 1-Linie orizontala(reglaj centru) 2-AGC 3-VCO 4-H POSI 5-L-STER,H-STER[R],H-STER,L-STER[R] 6- 7- 8-cUT OFF 9-DRIVE(RGB) 0-DEFAULT REGLAGE VOL+-CAUTARE AUTOMATA DISPLAY SLEEP-CAUTARE AUTOMATA 0/AV PREVOIUS-AFT Datele se regleaza cu +Ch -Ch Esire tasta power Incearca, dar sa stii ca eu am schimbat processorul in asa caz Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Martie 8, 2005 Autor Partajează Postat Martie 8, 2005 Pentru service menu(MK10 cu proc.L7PAL3RD) e deajuns sa conectam punctul TP de pe sasiu cu Factory Mode pina pe ecran va aparea un "F" rosu Pe urma cu tastele telecomenzii: 1-Linie orizontala(reglaj centru) 2-AGC 3-VCO 4-H POSI 5-L-STER,H-STER[R],H-STER,L-STER[R] 6- 7- 8-cUT OFF 9-DRIVE(RGB) 0-DEFAULT REGLAGE VOL+-CAUTARE AUTOMATA DISPLAY SLEEP-CAUTARE AUTOMATA 0/AV PREVOIUS-AFT Datele se regleaza cu +Ch -Ch Esire tasta power Incearca, dar sa stii ca eu am schimbat processorul in asa caz iti multumesc foarte mult pentru ajutor, problema s-a rezolvat cu ajutorul tau VIOREL.SADAM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum