Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor de pe whirpool

Vizitator bunoara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• em2006

4

• Stefan

3

• Razvan_nicusor

2

• Badman

1

Top autori în acest subiect

Nu stiu prin ce calculator am ratacit schema. Am mai postat-o pe undeva dar am uitat unde, anul trecut, cred.Cand o sa dau de ea o sa o postez si aci. :smt017

Link spre comentariu
Vizitator bunoara

Multumesc. Zilele astea sa ma apuc sa imi fac schita unei mese de lucru din cornier. Motorul va sta undeva jos pe un suport. M agandesc sa ii pun langa el pe suportul respectiv niste "diferentiale" (ax cu o fulie mica si una mare pe el), vo 2-3 bucati astfel incat cu ajutorul lor sa pot mari turatia (fulia mare sa invarta in partea cealalta una mica. Trebuie sa studiez cum as putea sa scot de pe axul motorului actuala fulie care este mica in diametru si este pentru un tip de curea gen cum este la masini cu niste striatii ( _|_|_|_|_) si sa pun una cu diametru mai mare.

Link spre comentariu

Uite si releveul schemei electrice pentru controlul turatiei, in fisierul atasat:[attachment=0]wfb2000_02.png[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări