Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB boot on DELL Optiplex GX1

Reynolds

Postări Recomandate

sorin e mai acid de felul lui! poate are el de vinzare dispozitivul respectiv si poate de aceea insista!lasa topicul deschis ca poate pina la urma gaseste cineva o solutie! in ziua de azi ma rar "nu se poate"bafta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Reynolds

12

• adicontakt

4

• MifTy

3

• ph3e4r

2

Top autori în acest subiect

Vizitator sorin6

atunci ce folos mai are acest forum?

*Are multe roluri, dar nu va experimenta in locul tau si... nici "gradinita" tehnica nu este... Iar bisnita de piese de 3 lei nu fac, salariul imi ajunge ca sa traiesc fara sa ma "compromit"...
Link spre comentariu

asta cu experimentatul asa e! o faci pe propria raspundere!in ceeea ce priveste salariu stiam ca e destul de mare ; se vede la avatar :weedman: sper ca nu te-ai suparat!!

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Nici o problema, uite, daca tot imi aduci aminte, e timpul sa plec acasa... :supz: Iar avatarul (care, de fapt, reflecta o dorinta refulata de a castiga la loterie... :smt005 ) o sa-l schimb in curand...

Link spre comentariu

Daca nu ai in bios optiunea de boot from USB, nu prea poti buta de pe usb, doar daca ai un cd-rom extern care il conectezi prin usb si ai in bios optiunea de usb-cdrom.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

pai de pe stick a zis ca vreadar acum ca sa ne arate ca nu e nimeni in stare sa il ajute si doar singur poate , a spus ca reusit de pe ... dischetana , ce sa faci , nu il bagati in seama ca e cam recalcitrant copilul si s-ar putea sa faca aripi daca mai continua asa in tot ce posteaza

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

pai de pe stick a zis ca vreadar acum ca sa ne arate ca nu e nimeni in stare sa il ajute si doar singur poate , a spus ca reusit de pe ... dischetana , ce sa faci , nu il bagati in seama ca e cam recalcitrant copilul si s-ar putea sa faca aripi daca mai continua asa in tot ce posteaza

daca ai avea mai multa rabdare si ai citi cu atentieai vedea ca:

si nu se poate gasi o solutie sa bootez cu o discheta ceva ?

Link spre comentariu

Bine, bine...Timpul necesar pentru a posta aici era suficient pentru a cauta solutia cu discheta.

De curiozitate am cautat cu yahoo search o solutie pentru boot USB via discheta "how to boot from usb that not support in bios"

(stiam mai multe solutii dar am fost curios sa vad in cat timp poate fi gasita). In primele trei rezultate

intoarse se gasea si o solutie: http://www.megaleecher.net/Boot_USB_Wit ... rd_Support

Concluzia? Nimic nu este imposibil...cu putin efort, evident :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

bootare usb fara alt soft merge numai daca ai optiunea de bootare usb in bioscazul meu, nuasa ca se foloseste un soft incarcat pe o discheta pentru a putea efectua bootareasau se poate modifica biosul original dat de producator pentru a adauga optiunea de bootare usb(n-am idee cum)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări