adicontakt Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 sorin e mai acid de felul lui! poate are el de vinzare dispozitivul respectiv si poate de aceea insista!lasa topicul deschis ca poate pina la urma gaseste cineva o solutie! in ziua de azi ma rar "nu se poate"bafta Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 atunci ce folos mai are acest forum?*Are multe roluri, dar nu va experimenta in locul tau si... nici "gradinita" tehnica nu este... Iar bisnita de piese de 3 lei nu fac, salariul imi ajunge ca sa traiesc fara sa ma "compromit"... Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 asta cu experimentatul asa e! o faci pe propria raspundere!in ceeea ce priveste salariu stiam ca e destul de mare ; se vede la avatar :weedman: sper ca nu te-ai suparat!! Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Nici o problema, uite, daca tot imi aduci aminte, e timpul sa plec acasa... :supz: Iar avatarul (care, de fapt, reflecta o dorinta refulata de a castiga la loterie... :smt005 ) o sa-l schimb in curand... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Daca nu ai in bios optiunea de boot from USB, nu prea poti buta de pe usb, doar daca ai un cd-rom extern care il conectezi prin usb si ai in bios optiunea de usb-cdrom. Link spre comentariu
Reynolds Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 ba se poate si am facuto deja ,folosind o discheta de boot.Nimic nu e imposibil !!! Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 scuze am crezut ca vrei sa folosesti sticku pe post de mediu de bootare, cum ar fi un cd bootabil. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 pai de pe stick a zis ca vreadar acum ca sa ne arate ca nu e nimeni in stare sa il ajute si doar singur poate , a spus ca reusit de pe ... dischetana , ce sa faci , nu il bagati in seama ca e cam recalcitrant copilul si s-ar putea sa faca aripi daca mai continua asa in tot ce posteaza Link spre comentariu
Reynolds Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 pai de pe stick a zis ca vreadar acum ca sa ne arate ca nu e nimeni in stare sa il ajute si doar singur poate , a spus ca reusit de pe ... dischetana , ce sa faci , nu il bagati in seama ca e cam recalcitrant copilul si s-ar putea sa faca aripi daca mai continua asa in tot ce posteazadaca ai avea mai multa rabdare si ai citi cu atentieai vedea ca:si nu se poate gasi o solutie sa bootez cu o discheta ceva ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Bine, bine...Timpul necesar pentru a posta aici era suficient pentru a cauta solutia cu discheta. De curiozitate am cautat cu yahoo search o solutie pentru boot USB via discheta "how to boot from usb that not support in bios" (stiam mai multe solutii dar am fost curios sa vad in cat timp poate fi gasita). In primele trei rezultate intoarse se gasea si o solutie: http://www.megaleecher.net/Boot_USB_Wit ... rd_Support Concluzia? Nimic nu este imposibil...cu putin efort, evident Link spre comentariu
MifTy Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 ?i dac? n-ai dischet?, ?i n-ai chef nici s? iei o unitate extern? (pe usb fire?te!!!) ce faci??? Link spre comentariu
Reynolds Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 eu 3 pentium 3 le-am gasit la tomberon cu tot ce treb la un pc pe astea experimentam ! Link spre comentariu
aea Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 cauta pe videotutorial.ro cum se fac bootabile usb , am citit ca merge ... Link spre comentariu
Reynolds Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 bootare usb fara alt soft merge numai daca ai optiunea de bootare usb in bioscazul meu, nuasa ca se foloseste un soft incarcat pe o discheta pentru a putea efectua bootareasau se poate modifica biosul original dat de producator pentru a adauga optiunea de bootare usb(n-am idee cum) Link spre comentariu
junior Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Da de asta ati auzit ? http://www.plop.at/en/bootmanager.html#features Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum