Reynolds Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Vreau sa rulez un OS linux de pe stick dar PC nu recunoaste USB la start adica din bios.Aveti vreo sugestie . Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 pe desktop nu am nici eu optiunea asta de boot de pe usb dar pe laptop (care e mai nou) este! recomand un update la bios Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 28, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2008 am facut update to A10 si tot nu are aceasta optiunedaca stii vre-un site de unde pot lua bios mai nou cu optiunea boot de pe USb Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 banuiesc ca trebuie sa cauti pe siteul producatorul placii de baza Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 28, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2008 de pe site-ul producatorului l-am luat.merge si alt bios de la alta placa dar care sa aiba boot de pe USB? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Merge DOAR daca vrei a omori calculatorul, deci stai linistit pe ku* :smt009 Placa de baza a fost conceputa inainte de "inventarea" stickului USB... :smt012 Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 28, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2008 si nu se poate gasi o solutie sa bootez cu o discheta ceva ? Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 pai ia o disketa de boot de pe bootdisk.com, scrie-o pe un floppy, editeaza/adauga eventual prin sys/autoexec ce trebuie, apoi bootezi cu floapa.sper ca mai ai unitate de floppy la sistemul ala!!!... Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 28, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2008 flopy am dar nu prea stiu ce treb sa scriu ca sa ia sticku' Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 USB sub DOS, cam greu... :smt016 Probabil nu imposibil, va las pe voi sa continuati, ca sunteti experti in "vechituri" (pardon... vintage...) :smt005 Eu asi incerca mai curand cu un adaptator C.Flash/IDE Este relativ ieftin si organizarea "logica" a C.F. este identica cu cea a unui hard, deci, un pic independenta de OS... Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 29, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Nu merita sa mai investesc. Vreau doar sa bootez de pe stick.Daca stie careva va rog sa ma ajutati Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 "Investitie" este cand iti bagii banii in ceva care aduce beneficiu (sa zicem, un butic sau o fabrica de paine...), aici este vorba in cel mai bun caz de o "achizitie"... :smt033 Dupa mine, ai doua solutii "pozitive":- 1 Inveti programare la sange si rescrii Biosul :smt017 - Cumperi "jucara" recomandata de mine, la circa 15E plus pretul cartii memorie, si el accesibilNu astepta alte sfaturi, ca nu exista alte alternative (exceptand raspunsuri "nu se poate")... Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 30, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Nu se poate ??? Ciudat http://www.pendrivelinux.com/2007/11/21 ... ive-linux/ aici dc se poate? acum ce mai zici? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 In primul rand, zic sa fii mai putin vindicativ fata de cineva care isi pierde timpul cu o problema care nu e a lui...Si mai zic sa o faci si sa ne lasi masca pe toti, decat sa ceri mura in gura :smt024 ... Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 30, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2008 atunci ce folos mai are acest forum? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum