wangine Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Da zal , am spus la inceputul postului ca pentru boxele de FL si FR nu merg pe finalii Denonului ,de la pre out intru intr-un Wangine WFA 220 si asa mai castig putina fidelitate si putere totodata.E foarte bine lucrata, e despartita complet in doua, canalele sunt foarte independente (trafuri,filtraje, preuri separate). Am schimbat in ea doar condensatorii de filtraj din sursa , avea de 12000 si am pus de 22000/120V.Si in asta tensiunile sunt destul de mari +- 86 V :weedman: Mie mi se pare ca se aude foarte frumos si putere are putin, pe consum are 1100W .deci sunt vreo 200Wx2 :smt017 (cred)Ai si tu? Ce pareri ai despre ele? Link spre comentariu
zal Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Uite si schema: http://www.hifi-forum.de/viewthread-185-977.html ai si datele acolo, 2x250W/8 Ohmi si 2x350W/4Ohmi. Am reglat una anul trecut, ca semireglabilii erau cam copti si se incingea, e lucrata destul de bine, cind se fortau taiwanezii scoteau si ceva bun, asta e una din ele. Tot astia au facut si alte amplifuri ca W sau Transonic Strato. Cum ai pus mina pe ea? Si unde ai gasit condensatori la 120V? Link spre comentariu
wangine Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Uite si schema: http://www.hifi-forum.de/viewthread-185-977.html ai si datele acolo, 2x250W/8 Ohmi si 2x350W/4Ohmi.Am reglat una anul trecut, ca semireglabilii erau cam copti si se incingea, e lucrata destul de bine, cind se fortau taiwanezii scoteau si ceva bun, asta e una din ele. Tot astia au facut si alte amplifuri ca W sau Transonic Strato.Cum ai pus mina pe ea? Si unde ai gasit condensatori la 120V?Chiar nu ma uitasem unde e facuta :smt020 Condensatorii ii am de la un baiat de la Pitesti sunt facuti pentru USA si mai am doi la 10000/160Vdar sunt cam mari ca volum .Staiile leam luat din germania am avut doua la fel de la acelas omSper sa nu-mi mai trebuiasca muncesc la un proiect cu sursa in comutatie pana acum am reusit sa scot din sursa 1200W si tot incerc sa pun mosuri in locul bipolarilor si sa cresc fregventa dar nu prea reusesc.Sursa am copiat-o dintr-un Revox poate stii din cele cu racire pe amoniac(principiul vechiului Fram).Chiar am sa deschid un topic cu sursa in comutatie la amplifuriNumai bine :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Sper ca nu te apuci sa scoti cele 2 trafo ca sa pui o sursa in comutatie, e o greseala. Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 aaa.. si eu as fi interesat de sursa in comutatie... pana acum nu am facut nimic concret de la a la z! am strans cam toate piesele posibile dar nu ma trage sufletu` sa renunt la siguranta pe care o da un traf obisnuit!!! Link spre comentariu
wangine Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Sper ca nu te apuci sa scoti cele 2 trafo ca sa pui o sursa in comutatie, e o greseala.Nu nu am sa scot trafurile nu am obiceiul sa stric ce au facut altii wangine ramane asa cum e.Dar ... nu e o greseala . Revox **** (e prin atelier iti spun maine modelul ) foloseste o sursa in comutatie de 1,2 KW putere si culmea la putere maxima :yawinkle: .....tensiunea de +-64 V nu fluctueaza nici macar un volt ceea ce la un trafo indiferent de calitatea trafului din tensiunea asta scad aproape 10 v pe ramura la putere maxima indiferent de cat ar fi condensatorii .Deci REVOX calitate 100% si comutata acum 12 ani cred + racire cu amoniacAm sa deschid un topic nou la sectiunea amplifuri ca deja sunt Off topic de mult si nu vreau sa supar pe nimeni :weedman: Link spre comentariu
zal Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Foarte mici pozele, nu se intelege mai nimic. :smt017 Link spre comentariu
wangine Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Foarte mici pozele, nu se intelege mai nimic. :smt017Da asa este scuze acum am vazut si eu :rolleyes:Uite si licul cu poastul meu de la a la Z http://forum.softpedia.com/index.php?s= ... 00377&st=0 Link spre comentariu
zal Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Mi se pare mie sau in prima poza se vede un cablaj de la celebrul amplif de 2x500W chinezesc, care se gaseste kit prin magazine? Vad ca l-ai modificat destul de mult. Ti-am dat un mesaj... :smt006 Link spre comentariu
wangine Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Mi se pare mie sau in prima poza se vede un cablaj de la celebrul amplif de 2x500W chinezesc, care se gaseste kit prin magazine? Vad ca l-ai modificat destul de mult. Ti-am dat un mesaj... :smt006Da da ala este, am la mine la magazin si consuma destul de mult dar se aude rau banda intre800Hz si 2kHz nu e aproape deloc reprodusa .Am folosit modulul ca era cel mai mare consumator ca un amplif si vroiam sa-mi testez sursa desigur .Schema consuma maxim 4 amperi la +-45V deci departe pe cat spun ei ca are , poate 2x100 :smt003 O sa inchei aici topicul ca e unde nu trebuie aici la difuzoare, am sa fac unul la amplifuri pentru sursele in comutatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum