dalu Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 Dupa ce am fost tepuit cu succes de un ,, Elforum Staff ', incerc sa ,, dreg busuiocul '' si sa-mi fac singur un AGP Reiser Card , deoarece cel mai ieftin pe care l-am gasit pe Ebay , costa in jur de 50 $ (componenta propriuzisa +transportul). Drept urmare , vreau sa va rog pe cei care poseda o placa video cu AGP 8x arsa sau distrusa iremediabil si o placa de baza cu slot AGP 8X , de asemenea compromisa in totalitate, sa ma contacteza pentru a putea negocia o intelegere avantajoasa pentru ambele parti. Initial am vrut sa deschid topicul asta la CUMPARARI, dar avand in vedere faptul ca vreau sa fac un ,, hardware '' in regim DIY , m-am gandit ca aici este locul potrivit, deoarece poate veniti cu idei sau sugestii . Atasez mai jos fotografia ubui asemenea device , pentru a va pute face o idee cam despre ce este vorba. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 Tot nu vrei sa ma intelegi....vinde jucaria si ia-ti de la madd altu, varianta tower. Si unde crezi ca vand eu jaful asta , in asa fel incat sa-mi scot banii ?? :smt017 :smt009 Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 dalu, ce vrei tu sa faci e prea naspa, gradul de integrare e prea mare, daca gresesti un traseu cu un sfert de milimetru ai pus-o...in al doilea rand, nu stiu cu ce te ajuta pe tine riserul ala daca ai agp-ul defect pe placa de baza!!!in al treilea rand, ce fel de carcasa ai tu acolo, de ai nevoie de riser la agp???ca n-am prea vazut decupari de agp-uri (si pci-uri) sa NU fie perpendiculare pe placa de baza.daca e vorba de o placa de baza mai veche, cu riser card connector, mi-e teama ca o sa ai probleme, majoritatea au placuta aia foarte custom!!!in plus, vezi sa nu confunzi agp-ul (sau riser cardul) cu slot1 (aka slotul de la primele p2), ca belesti toata afacerea... am mai vazut cazuri!!poate daca ne-ai spune precis ce situatie ai, si ce vrei sa obtii cu riserul ala, te-am putea ajuta serios... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 dalu, ce vrei tu sa faci e prea naspa, gradul de integrare e prea mare, daca gresesti un traseu cu un sfert de milimetru ai pus-o...in al doilea rand, nu stiu cu ce te ajuta pe tine riserul ala daca ai agp-ul defect pe placa de baza!!!in al treilea rand, ce fel de carcasa ai tu acolo, de ai nevoie de riser la agp???ca n-am prea vazut decupari de agp-uri (si pci-uri) sa NU fie perpendiculare pe placa de baza.daca e vorba de o placa de baza mai veche, cu riser card connector, mi-e teama ca o sa ai probleme, majoritatea au placuta aia foarte custom!!!in plus, vezi sa nu confunzi agp-ul (sau riser cardul) cu slot1 (aka slotul de la primele p2), ca belesti toata afacerea... am mai vazut cazuri!!poate daca ne-ai spune precis ce situatie ai, si ce vrei sa obtii cu riserul ala, te-am putea ajuta serios... Omule, merci ca esti dispus sa ma ajuti, dar nu mai repet inca odata ce-am patit, vezi si tu la VANZARI, la topicul ala unde-s cei neseriosi si banditi, c-am istorisit acolo toata tarasenia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Hai sa o luam "babeste":1.Tu ai pe placa de sunet AGP4X slot, e foarte posibil sa nu iti recunoasca orice placa 8x (desi la mine pe acelsi tip de sistem DELL OPTIPLEX GX260 o recunoaste, este vorba de ATI RADEON 9600 by Saphire)2.SFF-ul de la GX260 NU ESTE PREVAZUT cu riser card.3.Ai probat cu o placa video 4X sa vezi macar daca iti functioneaza slotul AGP?In bios cum stai cu setarile?4.Nu stiu exact in ce pret iti sta acest sistem dar un lucru ti-l spun cu toata increderea:SUNT NISTE SISTEME FOARTE FIABILE SI STABILE, desi fac parte din clasa office sunt realmente PRO.Pe acea placa de baza poti sa urci cu proc pana la 2,8ghz FARA HT, ATENTIE si la steping-ul procesorului pe care urmeaza sa-l pui.Se poate face un sistem multimedia din el de toata frumusetea...deocamdata eu mai astept sa mai scada nitel pretul la aceste sisteme si ma mai arunc pe inca unu' adus DIRECT GERMANIA. Hai s-o luam direct , dai tu pe el 250 Ron si ti-l aduc eu in Sibiu ?? Link spre comentariu
Cristi2005 Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 daca vrei pot sa iti dau eu o placa video si o placa de baza bulite. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 6, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 6, 2008 Dupa ce am fost tepuit cu succes de un ,, Elforum Staff ', incerc sa ,, dreg busuiocul '' si sa-mi fac singur un AGP Reiser Card , deoarece cel mai ieftin pe care l-am gasit pe Ebay , costa in jur de 50 $ (componenta propriuzisa +transportul).Si care e ala ? ca sa nu mai fie Link spre comentariu
Blind Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Si care e ala ? ca sa nu mai fieVezi postul lui Dalu de aici: viewtopic.php?f=59&t=14683&st=0&sk=t&sd=a&start=315Se pare ca doar titulatura ii mai ramasese din cate ai zis prin alte locuri Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21 Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Si eu te pot ajuta cu o placa de baza defecta (cred ca controlerul de memorie sa dus) este un ASROCK K7S41GX.si am drum la sibiu in fiecare zii (stau la 25 km distanta) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum