Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire integrat digital

eduard_florentin

Postări Recomandate

Am o statie care contine integratul de mai jos (mai exact o copie chinezeasca foarte proasta). Se aude deplorabil, stresant, inacceptabil, rau de tot, nu mai suport! Eu nu ma pricep nici un pic la tot ce tine de parte digitala. Pot face in asa fel incat sa pastrez partea de comanda si sa schimb integratul asta cu unul mai bun? Eventual cu unul foarte bun, care sa fie la fel de bun ca un preu cu operationale?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eduard_florentin

2

• wangine

2

• Yo4You

1

Nu stiu daca te ajuta cu ceva schimbarea integratului pentru ca tot de aceeasi calitate ca a PT-ului sunt si celelalte componente.Sincer nu cred ca de la comutatorul ala se aude asa .PT2314 il gasesti si in JVC si in Sony si pe la unele auto tot de firma .Si sunt mai multe modele care fac acelas lucru.Problema ta este in alta parte

Link spre comentariu

Mai jos este pdf-ul complet al lui pt 2314 (l-am pus din greseala pe celalalt). Nu este un simplu comutator. In plus, pe cablaj scrie ca acolo ar trebui folosit PT 2314, pe integratul folosit scrie insa cu totul altceva. Deci, s-ar rezolva problema daca il inlocuiesc cu un Pt 2314 (caz in care va rog sa ma ajutati cu o informatie prinvind locul din care as putea cumpara unul) sau trebuie schimbat cu unul de calitate superioara (caz in care ma intereseaza daca pot pastra partea de comanda)?

Link spre comentariu

Mai jos este pdf-ul complet al lui pt 2314 (l-am pus din greseala pe celalalt). Nu este un simplu comutator. In plus, pe cablaj scrie ca acolo ar trebui folosit PT 2314, pe integratul folosit scrie insa cu totul altceva. Deci, s-ar rezolva problema daca il inlocuiesc cu un Pt 2314 (caz in care va rog sa ma ajutati cu o informatie prinvind locul din care as putea cumpara unul) sau trebuie schimbat cu unul de calitate superioara (caz in care ma intereseaza daca pot pastra partea de comanda)?

Da, in conditiile in care PT 2314 e inlocuit de o componenta China sau turcia ai dreptate sa fie din vina PT-ului . Am spus mai sus ca am dat de ele in JVC si Sony si parca si la o combina Philips referindu-ma la cele originale nu la echivalentele puse de ei .Integratele le-am luat de la Adelaida :partyman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări