Vizitator fany3112 Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 SalutareAre cineva sa-mi de si mie softul de la uni-t ut70b caci pe vremea cind eu lam cumparat erau pe diskete si mi sa dus disk2 daca cineva bine voieste sa-mile dea si mie .caci doresc sa-l instalez in win xp sp2 eventual si niste idicatii.Multumesc anticipat Link spre comentariu
spinach Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Soft nu am , dar vreau sa iti pun o intrebare : in cit timp consuma o baterie ?adica o baterie obisnuita . Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 cred ca nu astepti raspuns de la fany3112 ?nici in baza de date a forumului nu cred ca mai e acel user uni-t -ul acela, chiar daca are un afisaj destul de mare, nu cred ca papa repede bateria tinand cont ca este unul din cele mai bune aparate cu un raport excelent pret/calitate. din pacate inca nu am folosit acest aparat dar am pus mana pe un protek si stiu ca la ala uitai ca mai are baterie.in schimb o chinezarie M890G papa bateriile pe banda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum