GS Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Salut!Am o placa audio E-MU 0404 PCI,si nu stiu cum sa o setez ca sa pot imprima in timp real(pe un program ca Adobe Audition,sa inprim ce canta Winamp-ul,de exemplu).Am cumparat aceasta placa pentru suportul ASIO,inainte am avut Creative SB Live 3,si acolo faceam ce vreau eu acum selectand din mixer"What I hear",sau "Aux".De asemeni vreau sa stiu cum pot cupla la placa audio un mixer(iesirea din placa in 2 canale ale mixerului,iar "line out"al mixerului in "line in" al placii),fara sa am acea reactie de microfonie.La vechea placa o rezolvam tot din mixerul Windows,unde bifam "line in"la "Record" si bifam "Mute" line in la "Play".Acum insa,nu am decat mixerul E-MU pe care va rog sa ma ajutati sa il folosesc.Multumesc anticipat.GS. Link spre comentariu
GS Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 Salut!Pentru a nu mai deschide inca un topic,postez tot aici:DE CE IN DOUA SAPTAMANI DE CAND AM PLACA AUDIO E-MU 0404 PCI,AM RAMAS FARA SUNET DE 2(DOUA) ORI,singura solutie de remediere fiind dezinstalare-reinstalare driver si patchmix???!!!Am downloadat ultimul driver si patch de pe siteul E-MU,nu l-am folosit de loc pe cel venit pe cd-ul de instalare.Poate de asta raman fara sunet?Folosesc Windiws XP Pro,sp 2,direct x 9.c.Daca trebuie dau si alte amanunte despre sistem,numai sa scap de aceste intreruperi...Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 pune-l pe cel de pe cd,poate se rezolva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum