Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuitele din chei auto.

Vizitator

Postări Recomandate

Uite pentru cine vrea sa vada cum arata o cheie service mercedes.(mentionez ca atat partea inductiva cat si partea optica emisie receptie a cheii se alimenteaza doar prin inductie nu exista baterie inclusa in cheie)

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Felis

3

• nelu F

2

• validae

2

• dancostea2002

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Vanzari Galati

email: [email protected] sau tel 0744207711.

multumesc.

User-ul remav este TEPAR !!!

Valentin Musat,

Codlea,Brasov,

Str:Noua,Nr:13,

Id-ul: musat_v,

Tel: 0744207711

Omul este TEPAR !!!

Feritiva de el !!!!

Sa iti fie rusine Valentin Musat !!!

TEPARULE !!!!

Link spre comentariu

O fi un topic "mort" de 3 ani,dar totusi despre ce e vorba?Sa fie oare din cauza ca s-a desfiintat "De cine sa ne ferim"? Vanzari Galati e inscris pe forum de joi,iunie 14,2012 ora 4:39,si la 5 minute posteaza anuntul ...pai cand a avut ocazia sa te tepuiasca frate in 5 min si ti-ai si dat seama?Vanzari GalatiMembru din:Joi Iun 14, 2012 4:39 pmUltima vizită:Joi Iun 14, 2012 4:44 pmTotal mesaje:1Macar de era 1 aprilie,mai intelegeam... :rade:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

buna tuturor! Am cheia de la masina cu telecomanda de la inchiderea centralizata separata Posted Image si am cumparat o cheie blank tip briceag. Cipul il am de la cheia de rezerva, dar cheia noua nu are nimic inauntru, cum pot face integratele acelea sau sa se potriveasca la cheia briceag, Exista vreun aparat care citeste frecventele de deschidere, inchidere? se gasesc integrate care se programeaza?

Link spre comentariu

Dacă în cheia briceag ar fi loc suficient (puțin probabil însă) pentru a monta circuitul telecomenzii de la închiderea centralizată....s-ar putea muta. Dar este foarte improbabil și ar trebui modificări....butoanele comenzilor ar trebui repoziționate, dar dacă cel puțin cablajul telecomenzii (cu baterie cu tot ) încape în cheia briceag...s-ar putea face.

Link spre comentariu

nu este loc.am mereu clienti care vin cu aceasta solicitare.le spun ca trebuie scoasa schema originala a telecomenzii ,reproiectat cablajul in asa fel incat sa se incadreze in spatiul din cheia briceag,executat cablajul (prin metoda foto,traseele fiind foarte subtiri),ai si cateva treceri metalizate.montaj piese ,reglare  (pe cablaj sunt realizate doua bobine),testare si gata treaba.in doua saptamini termini,considerand ca totul merge perfect si ai toata dotarea necesara in laborator.doar un mic ,,amanunt'' deranjant,cine plateste tot timpul pierdut? 

Link spre comentariu

Mai mult decât repoziționarea bateriei și a butoanelor de comandă nu aș fi dispus în astfel de cazuri....nici nu se pune problema de refacere de la zero a cablajului....

Nu am făcut asta niciodată cu o cheie briceag.... am spus că e puțin probabil.  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări