Vizitator r3stles Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 care stie limbaj de asamblare ca am nevoie de ajutor, Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 pai cred ca multa lume stie :smt036 Link spre comentariu
Vizitator r3stles Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 cam da ... multi stiu dar putini vor sa zica .. mie imi trebuia pentru facultate ca in 2 saptamani am lucrare Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 1. Ce anume vrei sa sti despre limbajul de asamblare? Link spre comentariu
Abram Burel Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 R: Tot.P.S. Ce tine de proiectul ala.P.P.S. Si nu trebuie sa stie omul.---------------------------------Poate ar trebui mutat la Bazar ?! Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 Anexat ai documentatia pentru asamblorul pentru PIC Va rog pune-ti doar link la documentele care sunt gratis pe internet http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 33014J.pdf Sofian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum