Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer realizat de mine... niste intrebari

Mix

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mix

13

• Noobsound

4

• EmyRulz

2

• pitbull_bog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator body_soull

sal.MIX sau care se mai pricepe sa-mi faca si mie un amplificator ceva in genu ca ala prezentat dar de o putere mai mica...ceva la 2x150 w pe 4 ohmi????care se pricepe sau MIX daca vrei dati-mi date de contact sa vb.astept raspunsuri de la voi in special de la MIX.

Link spre comentariu

sal.MIX sau care se mai pricepe sa-mi faca si mie un amplificator ceva in genu ca ala prezentat dar de o putere mai mica...ceva la 2x150 w pe 4 ohmi????care se pricepe sau MIX daca vrei dati-mi date de contact sa vb.astept raspunsuri de la voi in special de la MIX.

body_soull ai PM

scuze de offtopic pentru ceilalti

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ala defapt ii portu incintei, si ca sa fie acordata la o anumita frecventa, trebuie sa aibe o anumita dimensiune, si din cauza ca incinta era putin mai lunga a trebuit sa foloseasca 2 bucati de PAL pt a pastra dimensiunile portului si implicit frecventa de acord a incintei ;)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

are un prieten un tub cu bm(din ala cu scris) si suna foarte bine pt banii lui, daca lungesti portul o sa coboare mai jos dar o sa iei din volumul incintei care si asa e mica, tubul de care spun are vreo 57 de litri parca. ps: GTO e la alt nivel, nu o sa-ti para rau deloc.

Link spre comentariu

mersi pt alzisor. nu ar fi problema cu micsorarea volumului ca pot scoate bucatile alea 2 de pal din mijloc sau sa le mai apropii. difuzoarele astea nu prea mai au viata multa pt ca in cateva minute de bass le frige membrana rau dar ce-i drept au cursa mare. cand fac rost de bani imi iau GTO si sper sa reziste la statia mea pt ca am vazut ca nu sunt chiar asa de late la membrana(cauciucul unde se indoaie) ca BM-urile

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

am gasit parametrii pentru difuzorul BM-1206. nu stiu cat poate sa fie de real... sper sa fie buni.

acum rog pe cineva care stie calculele sa-mi zica si mie cum sa calculez incinta pt parametrii aia... macar sa stiu cat de aproape sunt.

fs = 4.5

vas = 30 l

qts = 0.492

qes = 0.516

qms = 10.639

xmax = 10mm

Link spre comentariu

Da, merge. La parametrii dati de tine ar iesi, pentru bass-reflex(difuzorul se preteaza pentru o astfel de incinta) un volum de 65 L cu un F3 la 35 Hz. Portul ar avea un diametru de 8 cm si lungime de 12.Cauta pe net un program de simulat incinte cum ar fi WinIsd si incearca mai multe incinte, volume etc. si vezi ce iese.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări