Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AV800 cu probleme

Vizitator andrei_vaslui

Postări Recomandate

Vizitator andrei_vaslui

de o luna si ceva ma chinui cu un ipa800:( nu reusesc ca sa ii dau de cap merge sa ii reglez curentu de mers in gol ,am toate tensiunile care mi le da in pdf ....prefinalii si finalii is buni dar in schimb nu are putere si se aud inaltele ff tare si basul deloc .....din mixer si din boxa nu are cum sa fie ca leam probat la o alta statie ....am scos prefinalii dar e aceiasi problema .....nimik diferit ....ce poate fi???tensiunea de alimentare e +-91V ...ma poate ajuta cnv ??va rog!! multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator andrei_vaslui

cand pun intrarea balansata parca ar vrea sa mearga calumea dar nu reusesc sa reglez curentu de mers in gol cati mi se incalzesc trz aia q3 si q4 si 25 si q26 si cu semireglabilul la minim am intre grilele mosurilor 3.10 V e normal asa ??si cand reglez de sem nu se regleaza nimik :mentionez prefinalii is buni si cu superdioda si ceilalti trz

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

adica?unde stau eu nu prea se gasescdati-mi o adresa de net daca stiti

De ce vrei sa iti cumperi asa ceva? Daca ai chef de diy, construieste-l, daca nu si iti trebuie un amplificator profesional de mare putere, cumpara-l! E mult mai sigur, eficient, fiabil, are carcasa speciala pt montat in rack ai si garantie si iesi mai ieftin(un toroidal bun e scump, un radiator si o carcasa buna la fel)! Daca il vrei pentu auditii in casa, atunci orienteaza-te spre altceva pentru ca sigur nu ai nevoie de atata putere si pluseaza mai mult spre calitate.
Link spre comentariu

salutare. am inceput sin eu ipa 800 siam intampinat ceva probleme .stiu ca nu sunt la tema topicului dar am zis sa nu mai deschid altul. am la dispozitie mai multe scheme iar in unele ZD1, @&,R32,C14 siC17 sunt puse la masa de alimentare,iar in alte scheme cum este si cea prezentata la sectiune SCHEME AMPLIFICATOARE aceste sunt puse la masa de intrare semnal,chiar si semnele difera ,iar pe cablaj de asemenea cele doua mase sunt distincte ,spre exemplu schema ce la Epsicom e identica cuschema de aici de pe forum dar masele coincid pe cablaj si inca ceva la una din sceme intre cele doua mase era pusa o rezistenta de 10ohmi/3W si un cond de 100n .inca un lucru pe care nu il inteleg este ca nu stiu de ce sunt doua intrari(este cumva una inversoare si una neinversoare??) MS

Link spre comentariu

am si eu niste intrebari, legate de condensatoarele de pe intrare C15 si C18 din schema lu AV8001. sunt nepolarizate? din schema io asa inteleg.2. ce valoare au? pe schema apar de 33uF si pe lista de piese apar de 47uF3. pe cablaj apar 2 C15 si 2 C18, polarizate si inseriate cu plusurile legate intre ele, probabil ca sa rezulte un condensator nepolarizat. io ce valori pot sa pun? cate 2 de 100uF inseriate cu plusurile intre ele? mi se pare cam mare valoarea 47uF pe intrare.4. sunt puse condensatoare nepolarizate pe schema ca sa nu mai conteze care-i plusu si minusu la semnalu balansat? ca oricum nu prea conteaza..5. care-i cablaju bun la AV800? in topicu de scheme ii o arhiva cu av800, si in arhiva aia ii o imagine cu dispunerea pieselor si is cateva rezistente si un condensator colorate cu rosu. care-i treaba cu ele? nu se monteaza?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări