Andrei28 Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Cam cu 3 ani in urma m-am tepuit cu astea.Nu sunt expert la incinte acustice si vreau sa stiu sfatul unor cunoscatori.In primul rand vreau sa aflu daca poti sa le transformi cat de cat in incinte acustice si ce-mi recomandati in materie de difuzoare,filtre si alte materiale necesare.Multumesc! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 ce au boxele astea ?ce vrei sa scoti din ele ?cati bani vrei sa investesti ? Link spre comentariu
Andrei28 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Intrebarea e ce nu au....raspunsul e ca nu au nimik care sa le faca sa se apropie macar la 1km de incintele acustice.Difuzoarele sunt varza si au crapat relativ repede. ''Filtrele'' au contribuit din plin la asta.Cred ca sti ce 'filtre' au. Mediile nici nu se aud.De material fonoabsorbant nu mai vorbesc:un pic de vatelina prinsa la viteza pe peretele din spate.Compresie aproape 0.Daca se mai pot folosi macar lazile indrumati-ma va rog! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 ce vrei sa scoti din ele ?cati bani vrei sa investesti ? Link spre comentariu
Andrei28 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Cati bani...nu stiu.Sunt dispus sa fac o investitie echivalenta cu posibilitatea pe care mi-o ofera cutiile.Asta vreau sa aflu de la cineva care stie.Adica sa nu ma arunc la cine stie ce difuzoare superscumpe si sa nu ma ajute cutiile.Vreau sa am un sunet acceptabil nu perfect ca imi dau seama ca as cere prea mult.Am niste dif-uri de bass(foto) despre care nu stiu mai nimik si o sa incerc sa le folosesc pe acelea daca nu imi recomandati altceva.Mentionez ca am o statie Technics SU-V6X. Link spre comentariu
Andrei28 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 OK ,inteleg ca nu mai e nimic de facut.Le arunc pe geam sau le dau de pomana la cineva sa faca cotete sau troace din ele! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 26, 2008 Partajează Postat Aprilie 26, 2008 alea is difuzoare de subwoofer autoce crezi ca faci cu ele in incinte pt casa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum