svm86 Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Am un dir-655 inca de la aparitie. L-am folosit atat cu conexiune gigabit in retea 1-2 PC + laptop cu gigabit/ laptop cu wifi N +telefon cu wifi in tot felul de combinatii. Pot spune ca nu am fost dezamagit de felul cum merge. Daca vreau sa copii filme de pe torent, o fac fara sa ma uit ca sunt pe wifi, si cand iau... iau 10-20 GB de date; si daca cumva cineva vorbeste pe messenger in timp ce se copie date pe torrent (la viteze de peste 2-3MB) nu se intrerupe convorbirea, sau vreo conexiune. Si ca viteza maxima pe wifi -nu am facut teste recent pe LAN, dar pe WAN acum am: Link spre comentariu
nooob64 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 AirLive GW-300NAS merita achizitia mai ales ca vine cu linux firmware, no reset de la prea multe conexiuni, isi face treaba, 64 mb ram. Link spre comentariu
porscheg Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Ce solutie ar trebui sa adopt pentru un print server cu stocare date (fisere mici de tip dwg sau word) sa aiba port LPT si un USB sa mai fie wireless.Daca a intalnit cineva asa ceva sau sßa lovit de problema respectiva...Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum