Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

router wireless cu rol de server stocare si print

Blind

Postări Recomandate

Vineri m-a umplut de draci, bine c-am luat vreme frumoasa de la bucuresti si-am dus la constanta pentru tot week-end-ul. Ma astept sa ma umple de draci si luni si in zilele urmatoare.

Pentru stocare recomand un NAS cu Samba pe el (si eventual si cu un client de BitTorrent :d)

Blind nu are habar de linux...iar echipamentele sunt deja cumparate. Pe cablat functioneaza, wireless...de ceva vreme doar cand are chef.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cronica de luni spune aceeasi chestie ca in celelalte zile cu draci..not working and driving me insane :tv . Ce am observat astazi e ca mie si inca unui calculator ni se deconecta reteaua dupa bunul plac [...] iar unui coleg ce statea cu mine in birou ii mergea brici (el folosea dc-ul si tragea ceva de pe torrente). Maine ii pun limitare la hupload/download :drac: Tot astazi am avut parte de primul ecran albastru de la windows ([...] pentru billy, din cauza lui am pierdut o parte din chestiile deschise la care lucram ce nu au fost salvate cu autosave-ul.Deasemenea, dupa restartul obligat-fortat, placa wireless nu mai era prezenta la network connections iar in device manager aparea cu bulina galbena. Am scos-o din usb, am reintrodus-o si s-a conectat...pentru cateva secunde, dupa care a pierdut conexiunea.Nu mai am nici o idee (cred ca imi voi pune si parola la pc, am impresia ca isi cam baga copanele colegu' de birou si testeaza fel si fel de cacaturi pe pc-ul meu de munca acum cateva zile a testat niste jocuri, maine-poimaine dreq stie ce mai testeaza si ma lasa fara fisierele la care am tot scarbicit, cu toate masurile de siguranta pe care le-am luat deja)anyways 35mk0fm aah, scuze, help :)

Link spre comentariu

PAI atunci iei frumos routeru si dai cu 220 in el sa pocneste sufletelu lui si gata. ca deja cred ca ai facut fire de par alb doar din cauza lui. eu cred ca il aruncam cu totul de la etaj pana acum :d :bataie :sparge: :bataie :nebunrau: sau incearca cu o placa wireless interna pe pci (dc nu ai facut asta) asus de preferinta poate naaa.... :ras: mai stii

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

mda, corect :ras: îns? m?car io am idee cum rezolv treaba... ?i un radioscamator î?i d? rapid seama care-i hiba: în ciuda caracteristicilor, radia?ia routerului e foarte u?or de influen?at...ceea ce înseamn? c? va trebui s? g?sesc o pozi?ie a routerului astfel încât s? am un camp stabil în cele 2 puncte unde vreau "s? bat?" routerul la sigur... unul e baia, cel?lalt buc?t?ria!! :nebun: în plus, stau într-un duplex, aka am apartament "cu scar? interioar?", iar routerul e la etaj, în camera de lâng? baie, iar buc?t?ria la parter... între ele se afl? un plan?eu de beton armat, ceea ce înseamn? o ecranare par?ial? a routerului...tot ce am de f?cut e s? mut routerul pe un perete astfel încât s? am semnal în ambele locuri!!pentru celelalte pc.uri, toate desktopuri, am s? cablez utp-uri... n-am chef s? cump?r pl?ci de re?ea wireless, pentru c? au deja toat pl?ci de re?ea "normal?"(acum sunt în buc?t?rie, semnalul e "very low", dar merge... cam ca dialupul pe romtelecom, din '98... dar dac? mi?c lapul un mililetru mai într-o parte, adio!!! în schimb se ivesc alte 4 re?ele din vecini, din care cel pu?in 2 sunt sigur c? sunt din blocuri al?turate... distan?a medie ar fi de 300 de metri. sus, sunt 6 re?ele func?ionale, toate pe "very high", din care una a mea.. :nebunrau: dar dac? intru în baie cu lapul, din 6 r?mâne una... ghici care!!!) :rade:

Link spre comentariu

Sa tot stai cu laptopul la baie: e intim, placut si in cazul tau chiar safe&secure. :ras:

Nu rade, ca mai stiu pe unu' care face aceeasi chestie (subsemnatu' :d)Mifty, de ce nu pui routerul fixat de placa de beton pe unde trece scara interioara? Scara banuiesc ca este aproape de un perete, pe langa care vei putea aduce cablurile utp nestingherit de aspect; plus de asta vei vedea mereu unde este scara, va fi presemnalizata luminile de la ruter :naughty:
Link spre comentariu

asta ?i am de gând s? fac!!!îns? o s? fac cr?ciunul la maic?-mea, plec peste 2-3 ore, n-am cle?te de sertizat, ?i nici r?bdare s? fac chestia cu ?urubelni?a, o s-o las pe mâine... asta dac? nu se treze?te "jumatatea" cu cine ?tie ce minune care nu sufer? amânare... :rade: btw, stau demult cu fata în dormitor... :ciuda:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări