Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema programator memorii 24cxx

bobo

Postări Recomandate

salut!va rog sa ma ajutati cu o schema de programator memorii(in limba romana) si functionare+ soft.nu am programat niciodata memorii si nu stiu cum se procedeaza.am un tvc daewoo la care i-am rescris memoria de mai multe ori(la baietii din service).m-am saturat sa tot apelez la ei.am gasit o schema pe forum(in franceza) cu 2 tranzistoare dar nu stiu cum functioneaza.multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

2

• niq_ro

1

• vio2007

1

• Marius84

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

salut!

am facut si eu programatorul pt 24cxx si 93cx6(cel cu diode 5v1 si cu comutator) din linkul http://www.niqro.lx.ro/93Cx6.htm.

am folosit pony prog si am reusit sa inscriu o mem 24c08 avand dumpul de pe forum.

problema este ca nu stiu cum se sterg aceste memorii(aceasta functie imi apare ca fiind barata .

am inteles ca nu trebuiesc sterse ci se inscrie peste ele alt dump dorit.

asa sa fie oare?

astept parerile dvs.

multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

N-o fi bai daca aduc la viata un topic vechi. Pentru 24cxx, eu am onstruit programatorul de mai jos, a mers pe o 24c16

Link spre comentariu

salut!am facut si eu programatorul pt 24cxx si 93cx6(cel cu diode 5v1 si cu comutator) din linkul http://www.niqro.lx.ro/93Cx6.htm.am folosit pony prog si am reusit sa inscriu o mem 24c08 avand dumpul de pe forum.problema este ca nu stiu cum se sterg aceste memorii(aceasta functie imi apare ca fiind barata .am inteles ca nu trebuiesc sterse ci se inscrie peste ele alt dump dorit.asa sa fie oare?astept parerile dvs. multumesc.

O memorie de tipul 24CXX sau 93CXX stearsa este de fapt scrisa cu FF la toate adresele(asa este de noua)daca chiar o vreti stearsa faceti dumpul FF peste tot(sau cititi una noua si salvati continutul ei care este FF )si o scrieti asa.Binenteles ca si afirmatia cu srisul direct peste ea este adevarat in 99% din cazuri.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări