Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV CRT clasic versus TV Ultra Slim

Vizitator viespone

Postări Recomandate

Vizitator viespone

buna!vreau sa cumpar parintilor mei un alt Tv si stau in dubii. Ce sa aleg: un CRT clasic sau un TV Ultra-slim (nu LCD sau plasma)? Diagonala 51-55 cm, stereo, pret pana-n 8 milioane. Ce marci sa evit? Sunt mai mici sansele sa se strice un CRT clasic? Ce sa iau? Schneider, Eurocolor sau ce alte marci imi recomandati si de ce? Vreau sa nu se strice prea repede, ca ai mei sunt pensionari si pensii mici. Cat de sesizabila e problema cu geometria la TV Ultra-Slim? Am inteles ca majoritatea Tv ieftine din categoria asta au aceasta problema. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

2

• JAD

1

• Golem

1

• yo6ial

1

Top autori în acest subiect

Mergi pe platforma Vestel (Eurocolor, Watson, Teletech, Veryo, Seg, etc.) si vezi sa fie sasiu 11AK30 (scrie mic intr-un colt al etichetei din spate). Este singurul sasiu care exista in varianta stereo; in meniul de sunet (se intra direct cu butonul rosu) trebuie sa ai rubrici de balans, mod mono/stereo, egalizator, etc. Daca are doar volum si AVL e mono. Fereste-te de sasiul 11AK56, e mono si nereparabil daca cade unicul integrat de pe placa.Cat priveste tubul as zice 54 clasic sau 54 flat dar nu slim sau ultra slim. Vestelul nici nu face asemenea pocnitori, ele sunt apanajul chinezilor si al celor de la Samsung, LG, Daewoo. Astea 3 marci sunt nejustificat de scumpe iar chinezariile (Galactic, Bronx, Ryder, Ultraline, Schneider) sunt proaste.

Link spre comentariu

ia un tv de 54 la 3 milioane sa nu iti para rau de bani , nu merita sa dai mai mult , oricat ai da tot aia e in interior indiferent ce marca este nu lua slim , pica tuburile la toate

Link spre comentariu

@Tavi: Pica tuburile, la slimuri??? Imi spui si mie, in ce mod? Sa fie clar, nu te ironizez in nici un fel, intrebarea e sincera, chiar daca nu suna astfel ;)Mai e o chestie, pe tuburile plate si slim: din cauza deflexie-i la un unghi mare, si neliniare, imaginea e execrabila, spre exterior.In interior, imaginea e clara, cu liniile foarte putin vizibile, dar spre exterior, chiar daca geometria e corecta, creste distanta, suparator, intre liniile de baleiaj...Tubul normal e mult mai bun, din punctul asta de vedere.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Am un Samsung slim de 2 ani si ceva, folosit zilnic cca. 6 ore, stand-by 18 ore, n-a picat nimic, oricum toate televizoarele noi se vand cu minim 2 ani garantie.cat despre calitatea imaginii, sa fim seriosi...geometria rastrului nu are nimic in neregula, TV-ul vine perfect calibrat, culorile sunt vii, sharpness, perfect focalizat, TV-ul e usor,cca 17 kg., nu are "fundul" de juma de metru, meniul e super, presetari de culoare pt. film, pt. timp de noapte, etc. :rade: Ma rog, stiti dvs ceva, mai ales Dl. Tavi, dar o fi si de "noroc".

Link spre comentariu
Vizitator dr_best_001

...sooo...Dl.Tavi are ..perfecta dreptate...ERF-urile sunt inrudite cu ESF-urile...dar mult mai slabe....pica dupa putzin timp (cu toate ca systemul de emisie este identic ca la ESF...If..e ceva mai mare ..cred ca asta e ..explicatzia) iar convergentza in coltzuri lasa de dorit....uneori chiar ..mult....lucru normal tzinand cont de unghiul de deflexie...poate fi totusi corectata cu magnetzi de corectzie dar e munca ..titanica. Realflat-ul a castigat teren prin ..design....nu prin calitatea imaginii...iar slim-ul e o ..katastrofa....in concluzie:...daca vrei cel mai cel mai ,,slab"..TV ..alege unul slim-realflat......eu unul nu am vazut inca un ESF fara feinschluß (rezistentza G1-K)dupa 2-3 ani de functzionare sau un slim nou perfekt convergent....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări