Vizitator ovidiumil Postat Februarie 23, 2005 Partajează Postat Februarie 23, 2005 Salut!Caut o schema tehnica pt un radiotelefon IEMI 901 Ustiu ca este o caramida dar imi este folositoare Link spre comentariu
ywar2 Postat Februarie 23, 2005 Partajează Postat Februarie 23, 2005 Cum arata radiotelefonul ? Am vazut pina acum RTP4MF si IEMISON facute de romani, dar 901... Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 24, 2005 Partajează Postat Februarie 24, 2005 Eu cunosc RTM4MF si RTP4MF. Link spre comentariu
Vizitator ovidiumil Postat Februarie 24, 2005 Partajează Postat Februarie 24, 2005 este un radiotelefon cu 16 canale , un comutator pentru putere de emisie, un potentiometru pentru volum care are si squelch pe el + on/of, frecventele se stabilesc dintr-o matrice de diode ?i un led pentru a semnaliza emisia sau receptia.A fost folosit in armata prin anii 1995-1996.Cam atat. O fotografie nu am . Link spre comentariu
ywar2 Postat Februarie 25, 2005 Partajează Postat Februarie 25, 2005 Regret dar nu pot sa recunosc modelul acesta de statie. Incearca pe site-ul de mai jos si poate gasesti un binevoitor sa te ajute. http://www.qsl.net/yo4aul/siteyo/indexyorom.htm Link spre comentariu
yo3ihg Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 am facut si eu rost de mos nicolae de o asemenea portabila, stie cineva cum se programeaza din matricea de diode? Link spre comentariu
Vizitator aditza_18_tdy Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 si pe mn ma intereseaza o schema a unei statii industriale IEMI...UNDE O POT GASI? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum