Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Medion MD 9700 - Probleme culoare

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !

Am si eu probleme de ceva timp, mai exact de la Craciun, cu aparatul meu de fotografiat , un Medion MD9700. Poate stie cineva ce ar fi de facut la el.

Mentionez ca White Balance-ul il tin deobincei pe automat sau day-light, functie de lumina de afara. Aparatul este destul de bunicel, in sensul ca merge setata puterea blitz-ului, focalizara, zona de focalizare, expunerea.

PS : Nu merge http://imageshack.us/ la ora asta !!!! :smt010

Ideea este ca de multe ori imi face contururi albastre, sau peretii cladirilor albe ies verde-albastrui.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

4

• nicul

1

• CADASEDA

1

• 2 săptămâni mai târziu...

CRED CA A MANCAT CEVA STRICAT....CAINELE.

:puke: :w00t: . E posibil :smt005 .Am vazut cele din linkul respectiv...Era acolo undeva ceva de genul ca "orice producator de facaturi mai face si cate una buna ". Eu sincer consider ca a mea a fost foarte-foarte buna !Ca a apucat-o nebuneala , asta-i partea a IIa :smt022 .Am mai facut acum poze, de Pasti, si landscape, si cu Macro si au iesit foarte bine. N-a mai facut petele de culoare. :smt006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări