yo9hnf Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Va salut ! Am si eu probleme de ceva timp, mai exact de la Craciun, cu aparatul meu de fotografiat , un Medion MD9700. Poate stie cineva ce ar fi de facut la el. Mentionez ca White Balance-ul il tin deobincei pe automat sau day-light, functie de lumina de afara. Aparatul este destul de bunicel, in sensul ca merge setata puterea blitz-ului, focalizara, zona de focalizare, expunerea. PS : Nu merge http://imageshack.us/ la ora asta !!!! :smt010 Ideea este ca de multe ori imi face contururi albastre, sau peretii cladirilor albe ies verde-albastrui. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Pe aceasta de jos am facut-o tot atunci cand le-am facut si pe acestea de sus. Link spre comentariu
nicul Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 nu cumva erai in modul sport cand ai fotografiat cainele? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Nu. Nu are modul sport ( si nici nu stiu ce ar insemna :weedman: ).Eram doar pe white balance - day light si cu expunerea la -1.5. atat Link spre comentariu
Vizitator tataielectronicus Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 CRED CA A MANCAT CEVA STRICAT....CAINELE. Link spre comentariu
CADASEDA Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 AM AVUT SI EU O EXPERIENTA NEFERICITA CU O CAMERA IDENTICA. DIAGNOSTICUL E SIMPLU SI DUR - SENZORUL CCD E PE MOARTE! NU MAI ARE SCAPARE. PLUS http://www.foto-magazin.ro/foto-tehnica ... noptik.php Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 8, 2008 Autor Partajează Postat Mai 8, 2008 CRED CA A MANCAT CEVA STRICAT....CAINELE. :puke: :w00t: . E posibil :smt005 .Am vazut cele din linkul respectiv...Era acolo undeva ceva de genul ca "orice producator de facaturi mai face si cate una buna ". Eu sincer consider ca a mea a fost foarte-foarte buna !Ca a apucat-o nebuneala , asta-i partea a IIa :smt022 .Am mai facut acum poze, de Pasti, si landscape, si cu Macro si au iesit foarte bine. N-a mai facut petele de culoare. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum