porman Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Buna detin un Player Silva Schneider 710P aparatul are aproape un an vechime si nu mai face fata bateria.Intrebarea mea este daca pot gasi un acumlator nou ca sa-l schimb. Inca nu l-am desfacut ca este in garantie vreo 3 luni. Pe net am cautat dar nu am gasit nici o informatie in legatura cu bateria, nici nu stiu ce capacitate are o asemenea baterie. Va rog sa-ma ajutati. Link spre comentariu
jakab Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Nu are nimeni idee cu ce acumlator functioneaza acest player? Link spre comentariu
suat Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Pe mine ma invatase un individ o chestie, legata de acumulatori.Era vorba de un acumulator al unei camere video.... vorbea de reconditionarea lui, demontand carcasa de plastic a acumulatorului si inlocuirea elementelor. Ca veni vorba tot de un DVD portabil pe care il detin, si vorbind de acumulatorul sau, acesta mi-a spus [ facandu-si si reclama ] mi-a povestit de treaba cu reconditionatul acumulatorilor. Daca am probleme cu bateria, sa ma duc lka el sa schimbe elementele.... desfacand carcasa de plastic a acumulatorului.Nu am facut treraba asta niciodata, insa consider ca te pot ajuta cu aceasta informatie. Numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum